Ν.Καβακοπούλου: “Τα συσσίτια τον απόρων θα λειτουργήσουν κανονικά τον Αύγουστο”

0

khfh-syssitiaΣτο Fx δημοσιεύσαμε την Τετάρτη(31/07):Υπάρχει πληροφορία ότι ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας τον μήνα Αύγουστο θα σταματήσει την χορήγηση συσσιτίου στους άπορους της πόλης… λόγω διακοπών.!”.

Την Πέμπτη(1/8) επικοινώνησε μαζί μας η υπεύθυνη των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου, κυρία Νίκη Καβακοπούλου και μας ενημέρωσε ότι “η πληροφορία δεν ισχύει και ότι τα συσσίτια θα συνεχιστούν κανονικά και τον μήνα Αύγουστο”. Μάλιστα μας διευκρίνισε ότι, “παρόλο τις ελλείψεις που υπάρχουν σε προμήθειες, το προσωπικό του δήμου με προσωπικές ενέργειες έχει καταφέρει και έχει εξασφαλίσει όχι μόνο τα απαραίτητα για την σίτιση των απόρων, αλλά και έχει φροντίσει κα για την ποιότητα της διατροφής τους.(Κρέας δύο φορές την εβδομάδα, ψάρι μία κλπ).”

Εμείς απλά θα σχολιάσουμε ότι: Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι η πληροφορίες που είχαμε δεν ισχύουν σύμφωνα με τα λεγόμενα της υπεύθυνης του Δήμου. Η ουσία του θέματος είναι μία και μόνο μία: Οι άποροι να έχουν και τον μήνα Αύγουστο ένα πιάτο φαγητό για να επιβιώσουν. Και εφόσον οι υπηρεσίες του δήμου θα τους το εξασφαλίσουν και τον Αύγουστο δεν έχουμε παρά να τους ανταμείψουμε με ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσπάθεια τους.

 

Προηγούμενο άρθροΒ.Βέττος: «Summer in Greece… πάνω στην Ταράτσα!!!»
Επόμενο άρθροΠροσλήψεις 50.000 ανέργων: Με ποια κριτήρια και πότε θα γίνουν…
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.