Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 - 2:05 μμ

Ν.Καβακοπούλου: “Τα συσσίτια τον απόρων θα λειτουργήσουν κανονικά τον Αύγουστο”

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος συνεργάτης

khfh-syssitiaΣτο Fx δημοσιεύσαμε την Τετάρτη(31/07):Υπάρχει πληροφορία ότι ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας τον μήνα Αύγουστο θα σταματήσει την χορήγηση συσσιτίου στους άπορους της πόλης… λόγω διακοπών.!”.

Την Πέμπτη(1/8) επικοινώνησε μαζί μας η υπεύθυνη των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου, κυρία Νίκη Καβακοπούλου και μας ενημέρωσε ότι “η πληροφορία δεν ισχύει και ότι τα συσσίτια θα συνεχιστούν κανονικά και τον μήνα Αύγουστο”. Μάλιστα μας διευκρίνισε ότι, “παρόλο τις ελλείψεις που υπάρχουν σε προμήθειες, το προσωπικό του δήμου με προσωπικές ενέργειες έχει καταφέρει και έχει εξασφαλίσει όχι μόνο τα απαραίτητα για την σίτιση των απόρων, αλλά και έχει φροντίσει κα για την ποιότητα της διατροφής τους.(Κρέας δύο φορές την εβδομάδα, ψάρι μία κλπ).”

Εμείς απλά θα σχολιάσουμε ότι: Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι η πληροφορίες που είχαμε δεν ισχύουν σύμφωνα με τα λεγόμενα της υπεύθυνης του Δήμου. Η ουσία του θέματος είναι μία και μόνο μία: Οι άποροι να έχουν και τον μήνα Αύγουστο ένα πιάτο φαγητό για να επιβιώσουν. Και εφόσον οι υπηρεσίες του δήμου θα τους το εξασφαλίσουν και τον Αύγουστο δεν έχουμε παρά να τους ανταμείψουμε με ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσπάθεια τους.

 

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!