ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: “Παραίτηση” του Δημοτικού συμβουλίου της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για το Πολυνομοσχέδιο!!! Δείτε Live-Tv ΤΩΡΑ!

1

2013-07-15 22.12.34Δραματικές εξελίξεις έχουμε αυτήν την στιγμή στο Δημοτικό συμβούλιο της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας που είναι σε εξέλιξη…

Αν και το μοναδικό θέμα του ήταν ο Απολογισμός πεπραγμένων της διοίκησης, τελικά εξελίσσεται επεισοδιακά…

Τόσο τα ψηφίσματα ενάντια του πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης που ήρθαν για συζήτηση, όσο και η κουβέντα που άναψε για τα καλά…, έδωσε το έναυσμα στον Πρόεδρο του Δ.Σ. να πει, ότι αν θέλουμε πραγματικά να αντιδράσουμε, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ!!!

Τώρα περιμένουμε να δούμε ΑΝ παραιτηθεί κάποιος…

Δείτε τα ΟΛΑ τώρα, στην Live μετάδοση του Fx, ΕΔΩ

Προηγούμενο άρθροLive-Tv το Δημοτικό συμβούλιο σήμερα στις 8.00μμ→«Λογοδοτεί» ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας!
Επόμενο άρθρο“Άνθρακας” τελικά η «Παραίτηση» του Δημοτικού συμβουλίου της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για το Πολυνομοσχέδιο!!! Δείτε Live-Tv ΤΩΡΑ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ντροπή; … μα ντροπή είναι αυτοί που πάνε να ακούσουν αυτούς τους καραγκιόζηδες. Τελικά γίνονται ένα μαζί τους ‘’θίασος και θεατές’’. Μόνο ο μπερντές τους λείπει… καραγκιόζηδες και αυτοί στον ίδιο θίασο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.