Live-Tv το Δημοτικό συμβούλιο σήμερα στις 8.00μμ→«Λογοδοτεί» ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας!

0

ds-live-ppiedΣήμερα Δευτέρα 15.7.2013, και ώρα 8 μ.μ.(Fx-news.gr LIVE) στο αίθριο του κτηρίου του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.)θα συνεδριάσει το Δημοτικό συμβούλιο της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας με μοναδικό θέμα ημερησίας διάταξης:

 “Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής έτους 2012, σε ό,τι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 του Δ.& Κ.Κώδικα (Ν. 3463/06).

Δείτε τα ΟΛΑ στην ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του Fx με εικόνα & ήχο, στις 8.00μμ :

[highlight bg=”#f2293d” color=”#ffffff”]Σε περίπτωση που η μετάδοση διακόπτεται, κάντε ΑΝΑΝΕΩΣΗ(REFRESH) της σελίδας[/highlight]


Live streaming by Ustream

 

Προηγούμενο άρθροΔΗΜΟΙ: “Νέα Διαθεσιμότητα” από Σεπτέμβρη -Δείτε ποιοι εργαζόμενοι είναι στο στόχαστρο-!!!
Επόμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: “Παραίτηση” του Δημοτικού συμβουλίου της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για το Πολυνομοσχέδιο!!! Δείτε Live-Tv ΤΩΡΑ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.