Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

20 εκ. για το γήπεδο της ΑΕΚ

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος ανταποκριτής ειδησεων

aek-ghpedo

O Περιφεριάρχης Αττικής ανακοίνωσε χρηματοδότηση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Ν.Φιλαδέλφεια.

Οι εξελίξεις για την κατασκευή του γηπέδου στα Ιερά χώματα είναι ραγδαίες με τον Γιάννη Σγουρό να τοποθετείται επί του θέματος.

Εδώ και καιρό ήταν γνωστό πως εάν ξεκινήσουν οι εργασίες για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ η Περιφέρεια θα προχωρούσε σε χρηματοδότηση της τάξης των 7 εκατομμυρίων. Το ποσό αυτό ωστόσο ανέβηκε στα 20 εκ., κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης.

Στη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου ο Γιάννης Σγουρός ανέφερε:

“Τηρήσαμε μία δέσμευση που είχαμε αναλάβει ως Νομαρχία Αθηνών και την υλοποιούμε σήμερα, ως αιρετή Περιφέρεια Αττικής.Ήταν μία δέσμευσή μας προς την ιστορική ομάδα της Α.Ε.Κ. και τον λαό της. Χρηματοδοτούμε με το ποσό των 20 εκ. €, που μπορεί να μην είναι ικανό για την ολοκλήρωση του έργου, αλλά αποδεικνύουμε ότι, ως Περιφέρεια Αττικής, δε μένουμε στα λόγια. Σε συνεννόηση και συνεργασία με τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, τη ΓΓΑ και την Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ., ένα όνειρο χιλιάδων φιλάθλων της Α.Ε.Κ. μπορεί να γίνει πραγματικότητα.”

aek-live.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!