Όλες οι λεπτομέρειες της συνάντησης για το γήπεδο της ΑΕΚ! Δηλώσεις Χατζηδάκη…

0

2013-06-21-1189Το “πρώτο ραντεβού” της δημάρχου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Ευτυχίας Γαϊτανά-Αποστολάκη και των αντιδημάρχων με τους εκπροσώπους του Δημήτρη Μελισσανίδη ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 21 Ιουνίου το πρωί, μέσα σε εξαιρετικό κλίμα. Η συνάντηση ήταν διάρκειας 1 ώρας και 30 λεπτών περίπου.

Ο Μελισσανίδης δεν έδωσε το παρών, αλλά εκπροσωπήθηκε από τους Δημήτρη Ανδριόπουλο και Πάνο Παναγιωτίδη που είναι οι άνθρωποι της κατασκευαστικής εταιρείας που θα δημιουργήσει το γήπεδο.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η χωρητικότητα που θα φτάνει από 28 έως 32 χιλιάδες σε έκταση περίπου 45.000 τμ. Το εμπορικό κέντρο θα είναι έκτασης το πολύ 7000 τμ. (το σχέδιο Γρανίτσα προέβλεπε 20.000 τμ εμπορικούς χώρους!) Επίσης θα δημιουργηθεί Μουσείο (!) που θα φιλοξενεί και εκθέματα που θα αφορούν τον Μικρασιατικό Ελληνισμό!

Το γήπεδο όσον αφορά το ύψος του δεν θα ξεπερνά αυτό μίας 5όροφης πολυκατοικίας, ενώ προβλέπεται και πάρκινγκ.

Το χτίσιμο όπως όλα δείχνουν θα το αναλάβει η εταιρία Demand SA, που έφτιαξε πρόσφατα και το νέο γήπεδο της Λάρισας. Στην σημερινή συνάντηση άλλωστε το παρόν έδωσαν από την πλευρά της εταιρίας, τόσο ο Δ. Ανδριόπουλος (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος) όσο και ο Θ. Παναγιωτίδης. Παρερεύθηκε επίσης ο Αθ. Κυράτσους (αρχιτέκτων).

xatzhdakhΌσον αφορά την συνάντηση μίλησε αποκλειστικά στο Fx-news η αντιδήμαρχος πρασίνου Μαρία Χατζηδάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Η συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα, παρουσιάστηκαν τα πρώτα σχέδια όσον αφορά το γήπεδο και στο προσεχές μέλλον αναμένονται και νέες συναντήσεις ώστε να παρουσιαστούν τα τελικά σχέδια”.

Δείτε επίσης: Γήπεδο ΑΕΚ: Φωτορεπορτάζ από την συνάντηση της Δημάρχου με τους εκπροσώπους της Κατασκευαστικής

Προηγούμενο άρθροΙωνικός Ν.Φιλαδέλφειας: Με επιτυχία η Γ.Σ. του “ιστορικού”
Επόμενο άρθροΕυχαριστήρια Δημάρχου προς τον Πρόεδρο Β’ Λαϊκής αγοράς…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.