ΣΟΝΦ: Ο Προκόπης Φέσσας Νικητής του 5ου Εαρινού Όπεν…

0

sonf-fessasΟ σκακιστής του ΣΣ Πετρούπολης Άναξ Προκόπης Φέσσας (με 6,5 βαθμούς σε 7 αγώνες!) ήταν ο νικητής του 5ου Εαρινού Όπεν του ΣΟΝΦ που ολοκληρώθηκε στις 27 Μάη 2013. Στη δεύτερη θέση ο Νίκος Ζαχαρίου του ΑΟ Πεύκης με 5,5 βαθμούς και στην 3η ισοβάθμισαν οι παίκτες του ΣΟΝΦ Νάσος Σπανός και Γιάννης Παπαδημητρίου με 5 και ο Νίκος Σπυρόπουλος του ΑΟ “ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ’89” με 5 βαθμούς.
 
Το τουρνουά είχε επίσης και θέση εσωτερικού πρωταθλήματος του ΣΟΝΦ. Μεταξύ των σκακιστών του ΣΟΝΦ τον τίλτο φέτος κέρδισε ο Νάσος Σπανός, παίκτης του σκακιστικού τμήματος του ΑΟΝΦ στη δεκαετία του 80 που επανήλθε «δριμύτερος» στον αγωνιστικό στίβο μετά από σχεδόν 3 δεκατίες! Στη Δεύτερη θέση ο Γιάννης Παπαδημητρίου και στην 3η ο νεαρό Χαράλαμπος Σπανός με 4,5 βαθμούς.
 
Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 34 σκακιστές από 14 σωματεία. Αξίζει να σημειωθεί το τουρνουά ήταν μία από τις διοργανώσεις χωρίς παράβολο που πραγματοποιεί κάθε χρόνο ο ΣΟΝΦ. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους σκακιστές που συμμετείχαν, τους φίλους που σταθερά συμμετέχουν και στηρίζουν τα τουρνουά και τις δραστηριότητες του ΣΟΝΦ.

Προηγούμενο άρθροΒραβεύσεις από την Ένωση Γονέων
Επόμενο άρθρο“Τέλος χρόνου” για τις προσλήψεις στους Δήμους…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.