ΣΟΚ: “Τους φώναζα μαμά και μπαμπά αλλά τους σκότωσα για τα λεφτά τους…”!

0

villa-aliveriΣοκάρουν οι λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως για τη διπλή δολοφονία στη βίλα του Αλιβερίου της Εύβοιας του γυναικολόγου και της γυναίκας του από τον 23χρονο Πακιστανό που τους βοηθούσε στις κηπουρικές εργασίες του σπιτιού.

Ο δράστης έπεσε στα χέρια της αστυνομίας καθώς προδόθηκε από τις κάμερες ασφαλείας που είχε το σπίτι. Ο ίδιος στην ομολογία του περιέγραψε πως διέπραξε το έγκλημα. Ο δράστης επισκέφτηκε το ζευγάρι με το πρόσχημα ότι ήθελε να πάρει τα πράγματά του. Η γυναίκα ανυποψίαστη του άνοιξε και εκείνος χωρίς να χάσει λεπτό άρπαξε ένα τσιμεντόλιθο και την σκότωσε χτυπώντας τη με έναν τσιμεντόλιθο στο κεφάλι. Στη συνέχεια μπήκε στο εσωτερικό του σπιτιού και πήγε στον άτυχο γυναικολόγο που είχε ξαπλώσει. Χωρίς δισταγμό προσπάθησε να τον πνίξει και στη συνέχεια του κάρφωσε στην καρωτίδα ένα σκουπόξυλο.

Ο Πακιστανός δολοφόνος είπε πως τρεις ημέρες πριν το στυγερό έγκλημα είχε εκμυστηρευτεί στους φίλους του ότι θα τους σκότωνε. Μάλιστα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, τους φώναζε μαμά και μπαμπά, αλλά ο στόχος του ήταν να κλέψει τα χρήματα τους.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ο νεαρός Πακιστανός άρπαξε από το σπίτι 140 ευρώ, τέσσερις πιστωτικές κάρτες, δύο κινητά τηλέφωνα αλλά και κάρτες ανάληψης μετρητών.

Δείτε περισσότερα στο Evia-news.gr|Live

iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθρο«Κατασκηνώσεις για τα παιδιά του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος»
Επόμενο άρθροΠρονοιακά επιδόματα Δήμων: Ξεκινά η κατανομή των χρημάτων…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.