Ιωνικός Ν.Φιλαδέλφειας: Με επιτυχία η Γ.Σ. του “ιστορικού”

0

ionikos

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ (19-6-2013)
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ ΟΜΟΦΩΝΑ Η ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ .
Μέσα σε κλίμα ενότητας και πολιτισμένης ατμόσφαιρας έγινε η ετήσια ΓΣ του Ιωνικού ΑΣ (απολογιστική ,οικονομική ,αγωνιστική,από 1-7-2012 έως και 15-6-2013)στο κλειστό γυμναστήριο Ιωνικός Ζαχαρίας Αλεξάνδρου
Παρόντες 100 μέλη και φίλοι του  Ιωνικού  που ενημερώθηκαν αναλυτικότατα για την οικονομική και αγωνιστική πορεία των τμημάτων του.Πρόεδρος της ΓΣ ομόφωνα εκλέχθηκε η Ανδριανή Οικονόμου που διεύθυνε άριστα τις εργασίες της,με Γραμματέα την Λιλί Καρατσώλη.Η Οικονομική παρουσίαση του συλλόγου έγινε προς τα μέλη με  πολυσέλιδο βιβλίο( 30 σελίδες )  που είχαν αναγραφεί με την ποιο σχολαστική λεπτομέρεια οι οικονομικές του εγγραφές .Η παρουσίαση έγινε   από τον Λογιστή του ΙΑΣ Μελέτη Παναγόπουλο και τον ταμία Κώστα Παπαδουκάκη. Τα θέματα της ΓΣ ανέλυσαν και παρουσίασαν  κατά σειρά οι Απόστολος Κόντος(πρόεδρος) Χρήστος Σύλλας (Γ.Γ) Κώστας Μαυροειδής(αντιπρόεδρος). Τον λόγο πήραν- από τα μέλη του Ιωνικού- και τοποθετήθηκαν κατά σειρά οι Ζαχαρίας Αλεξάνδρου, Σταύρος Κόντος ,Χάρης Τομπολογλου,Δημήτρης Πονηρός .Όλα τα θέματα υπερψηφίστηκαν από τα μέλη της ΓΣ ομόφωνα .Στην πορεία των συζητήσεων  κατατέθηκαν εποικοδομητικές προτάσεις ,προβληματισμοί για το μέλλον και το παρών του ΙΑΣ , επίσης  οι απερίγραπτες κακές οικονομικές συνθήκες που βιώνει η κοινωνία και επέκταση και ο Ιωνικός και τελείωσε με τις ευχαριστίες της Διοίκησης του Ιωνικού προς τα μέλη ,τους γονείς ,τους αθλητές αθλήτριες προπονητές προπονήτριες ,μικρούς μεγάλους χορηγούς και προς τους επαγγελματίες της πόλης μας για την βοήθεια που προσφέρουν στο ιστορικό σωματείο .Επίσης το ΔΣ ευχαρίστησε τον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνας για την άψογη και αντικειμενική ενημέρωση που παρουσιάζουν  , για τα προβλήματα και τις δραστηριότητες του ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ .

Προηγούμενο άρθροΑποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη της Δημάρχου Ευτυχίας Γαϊτανά-Αποστολάκη στο Fx!(video)
Επόμενο άρθροΌλες οι λεπτομέρειες της συνάντησης για το γήπεδο της ΑΕΚ! Δηλώσεις Χατζηδάκη…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.