15χρονη Μυρτώ: “Πετάει” για Βοστώνη με παρέμβαση του Υπουργού Υγείας…

0

myrto-allylegyh-dhmoton-filadelfeias-xalkidonas-640x2881Το Fx-news.gr από την πρώτη στιγμή της αποφράδας εκείνης ημέρας του καλοκαιριού(22/07/2012), για την 16χρονη Χαλκηδονιώτισσα Μυρτώ στην Πάρο, ενημερώνει τους αναγνώστες του για την εξέλιξη της υγείας της, με διακριτικότητα, συνέπεια και πάνω από όλα, ακριβή  γεγονότα από πολύ αξιόπιστες πηγές…

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, σε εξειδικευμένο κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών(Βοστώνη) θα μεταφερθεί η 16χρονη πλέον Μυρτώ, η οποία κακοποιήθηκε, το περασμένο καλοκαίρι, από Πακιστανό στην Πάρο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Όπως είχαμε γράψει, το κέντρο είχε βρεθεί, αλλά το οικονομικό (400.000ευρώ) ήταν το αγκάθι για την μεταφορά της.

Όμως με εντολή του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζου, ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος, ενέκρινε τη δαπάνη για τη νοσηλεία της δεκαπεντάχρονης Μυρτώς στο ειδικό κέντρο των ΗΠΑ!!!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, αυτή τη στιγμή διευθετούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες για την αεροδιακομιδή της ασθενούς.

 

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Η «πόλη του καφέ», ο «πεζόδρομος», και το «δίλλημα»…
Επόμενο άρθροΠανελλαδικές: Δείτε τα θέματα σε Λατινικά, Χημεία και Ηλεκτρολογία…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.