Ι.Ν.Αγίου Ιωάννη: Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων! (photos)

0

OΤην Κυριακή το απόγευμα(19 Μαϊου), στο προαύλιο της εκκλησίας, πραγματοποιήθηκε η λήξη των Κατηχητικών Σχολείων του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη Νέας Φιλαδέλφειας!

Τα θέματα της γιορτής ήταν “η Ανάσταση του Χριστού μας” αλλά και “η παλιά μας Γειτονιά”!

Τα παιδιά παρουσίασαν στιγμιότυπα της παλιάς Γειτονιάς, της δεκαετίας του 60, χόρεψαν, τραγούδησαν, αναβίωσαν παλιά παιχνίδια που σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά σκηνικά, τα ομοιόμορφα ρούχα των παιδιών, το πεπαλαιωμένο πρόγραμμα, τα κείμενα και τα τραγούδια αλλά και τη ερμηνευτική πινελιά της κυρίας Ανθής Βαφειαδάκη δώσανε το άρωμα εποχής που χρειαζόταν για να γυρίσουν όλοι, για δυο ώρες, πίσω στο παρελθόν!!!

Το κατάμεστο από κοινό προαύλιο καταχειροκρότησε τα 60 παιδιά και έφυγε ευχαριστημένο και συγκινημένο ελπίζοντας να συνεχίζονται τέτοιες σημαντικές προσπάθειες!

Δείτε το Φωτορεπορτάζ (κάντε ΚΛΙΚ πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση):

O O O O O O

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Φωτιά στην Λ.Δεκελείας…! (photos)
Επόμενο άρθροNέα ρύθμιση για τα “κόκκινα” δάνεια…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.