Ανακοίνωση συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας Αττικής – “ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ”

0

Hatzimichalis_DalianisΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας Αττικής – “ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ”, σε ανάμνηση της Μάχης του Φραγκοκάστελλου -18 Μαΐου 1828- έχει την τιμή, να σας προσκαλέσει, στην ομιλία – εκδήλωση με θέμα: “Ο Ηπειρώτης Ήρωας Χατζημιχάλης Νταλιάνης και οι Δροσουλίτες- Η Μάχη του Φραγκοκάστελλου”, με ομιλητή τον εκπαιδευτικό κ. Ματθαίο Βαβουράκη (παράλληλη προβολή ντοκιμαντέρ), το ΣΑΒΒΑΤΟ και ώρα 18.30, στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Νέας Ιωνίας (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.), του Ο.Τ. 150, οδός Πατριάρχου Ιωακείμ 4 (πλησίον ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας). E-mail: syl.hpeirwtwn.ni@ hotmail.gr , http//:apeirosgaia.pblogs.gr
Η παρουσία σας θα είναι μεγάλη τιμή για εμάς.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος        Η Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Γεωργαλής   Βικτωρία Σταύρου

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Φ/Ν.Χ για τη φασιστική επίθεση στην πόλη μας
Επόμενο άρθροΠανηγύρι… χωρίς κέρδος!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.