Φωτορεπορτάζ από το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Νέα Φιλαδέλφεια

0

nea-filadelfeia-mathhtiko-festibal-4Το Σάββατο (27.04.2013), έγινε το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ σε Νέα στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι πύλες του Φεστιβάλ άνοιξαν στις 7 το απόγευμα, με τουρνουά σκάκι και δημιουργίες γκράφιτι των μαθητών. Στη συνέχεια, παρουσιάστηκε θεατρικό σκετς που δημιουργήθηκε, σκηνοθετήθηκε και παίχτηκε από μαθητές σχολείων της Ν. Φιλαδέλφειας με θέμα το φασισμό, τη δράση της Χρυσής Αυγής στα σχολεία, την κρίση κ.λπ.
 Ακολούθησε χαιρετισμός – καλωσόρισμα από μαθήτρια, στέλεχος της ΚΝΕ της περιοχής και μουσικό πρόγραμμα από το μαθητικό συγκρότημα του 1ου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας και το ροκ συγκρότημα «Αντιλογίες».

kne1 kne

πηγή: 902.gr

Προηγούμενο άρθροΝαυτική τραγωδία στις ακτές της Μεσσηνίας… (video)
Επόμενο άρθροΣτο “Φλαμπούρι” η ΟΑΣΗ…(photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.