Στους ρυθμούς της Eurovision !!

0

Στο Malmö της Σουηδίας θα πραγματοποιηθεί φέτος ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision. Ο πρώτος ημιτελικός ορίστηκε για τις 14 Μαΐου με την Κύπρο να διαγωνίζεται στην 14η θέση. Η εκπρόσωπός της Δέσποινα Ολυμπίου με το τραγούδι “Αν με θυμάσαι” θα επιδιώξει να κερδίσει φέτος μία θέση στην πολυπόθητη τελική πεντάδα, γεγονός που ίσως φέρει κάποια σημάδια χαράς στην χώρα που περνά δύσκολες στιγμές λόγω της οικονομικής κρίσης. Η Ελλάδα  με τον Αγάθωνα και την παρέα του, τους Κoza Mostra, διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό στις 16 Μαΐου στην 9η θέση με το τραγούδι “alcohol is free”. Για την δίκαιη κατανομή των εισητηρίων στους eurovisio-νικούς των γειτονικών χωρών της Σουηδίας ,που θα θελήσουν να ταξιδέψουν για να παρακολουθήσουν αυτό το φαντασμαγορικό μουσικό γεγονός , αποφασίστηκε η Δανία και η Νορβηγία να συμμετάσχουν σε διαφορετικούς ημιτελικούς. Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 18 Μαΐου και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω του. Η φετινή οικοδεσπότρια Σουηδία είναι έτοιμη να υποδεχθεί τις 39 χώρες της Ευρώπης σε έναν διαγωνισμό όπου τα προβλήματα παραμερίζονται και διάφοροι πολιτισμοί ενώνονται και διασκεδάζουν όλοι μαζί.

Προηγούμενο άρθροΠολιτιστική Αναγέννηση: Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις…
Επόμενο άρθροΝέα γενιά σε δράση !
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.