“Η γριά η κότα έχει το ζουμί!”

0

sexy-milf2Σύμφωνα με αυτή, με την οποία συμφωνούμε απόλυτα, η γυναίκα απολαμβάνει καλύτερα το σεξ στην ηλικία των 31 ετών και άνω και συγκεκριμένα μέχρι λίγο πριν τα 50!

Στην έρευνα πήραν μέρος περισσότερες από 500 γυναίκες και όπως διαπιστώθηκε οι …ώριμες χαίρονται το σεξ περισσότερο από τα …πιπίνια, ενώ έχουν και καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι.

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν επίσης ότι οι γυναίκες μέσης αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας δεν έχουν ταμπού, είναι δραστήριες σεξουαλικά, λειτουργούν πολύ με τη φαντασία τους, ενώ γνωρίζουν το κορμί τους και τι τους ικανοποιεί και τι όχι.

Σε νούμερα, η απόλαυση, που νιώθει στο σεξ η ομάδα των γυναικών 31-45, αγγίζει το 87%, ενώ το ποσοστό απόλαυσης στην προηγούμενη ηλικιακή ομάδα (18 – 30) φτάνει το 80%, που σημαίνει ότι 2 στις 10 δεν ικανοποιούνται.

Σύμφωνα με τους ειδικούς η …κάμψη που παρατηρείται στην σεξουαλική ζωή μιας γυναίκας μετά τη γέννα είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό, όμως μετά από λίγο καιρό η …milf πλέον, επανέρχεται δριμύτερη στο παιχνίδι με περισσότερες ορέξεις και διάθεση για τρελό σεξ.

Προηγούμενο άρθροΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: VideoΡεπορτάζ→ Μάβα-Renault: “Δημόσιος Κίνδυνος για τα Παιδιά μας”!
Επόμενο άρθροΓίνε “Εθελοντής Γείτονας” και κάλεσε την γραμμή “SOS 1065″…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.