“Κύρ’ Ελέησον”!!! Τα σκουπίδια μαζεύονται “χάρη στο Παγκάρι”!!!

0

pagkari-skoypidiaΌπως βλέπεται και στην φωτογραφία, ξεκίνησε η αποκομιδή των σκουπιδιών και στις γειτονιές της Πόλης μας…

Βρέθηκε λύση στο Δημοτικό μας Συμβούλιο για το πετρέλαιο των απορριμματοφόρων…

Μετά από πρόταση του αρμόδιου αντιδημάρχου Γ. Καραβία στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας(11/03), λήφθηκε η απόφαση να παρθούν προσωρινά 5000 ευρώ από το παγκάρι του Ι.Ν. του Κοιμητηρίου της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η εισήγηση υπερψηφίστηκε ομόφωνα…, “λογικά” τα ξημερώματα της Τρίτης  “πήραν”* τα χρήματα από το παγκάρι, γέμισαν τα ρεζερβουάρ και ξεκίνησε η εργασία…

“Κύρ’ Ελέησον”…

*…Το παγκάρι φυσικά δεν πρόλαβε να ανοίξει ακόμα (εννοείται), αλλά άνοιξε το παγκάρι κάποιων που δεν θέλουν να το “καπηλευτούν ως μεγάλο κατόρθωμα”!!!

 

Προηγούμενο άρθροΑνοιχτή χωματερή και η Τρίπολη…
Επόμενο άρθροΣκότωσαν το δήμαρχο Παγγαίου και τους στέλνουν το μισθό στη φυλακή!
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.