Ανοιχτή χωματερή και η Τρίπολη…

0

tripolh-skoypidiaΤο μείζον ζήτημα με τα σκουπίδια στους δρόμους της Τρίπολης, το οποίο γίνεται όλο και πιο έντονο μετατρέποντας την πόλη σε μια ανοικτή χωματερή, έχει κινητοποιήσει το σύνολο των επιστημόνων, αλλά και φορέων της Αρκαδίας.

Οι φορείς ζητούν άμεσα την ενεργοποίηση δήμου και περιφέρειας, προκειμένου να απομακρυνθούν τα σκουπίδια από την πόλη, ενώ παράλληλα οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Σε κοινή ανακοίνωση που υπογράφουν ο Ιατρικός, ο Φαρμακευτικός, ο Οδοντιατρικός, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αρκαδίας, το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, ο Σύλλογος Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών, η ΕΛΜΕ, ο Σύλλογος Ορειβατών- Οικολόγων και ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Μαντινείας, μεταξύ άλλων επισημαίνουν, ότι «οι αιρετοί, βλέποντας το αδιέξοδο, που η αδράνειά τους δημιούργησε και οι οριακές αποφάσεις τους διόγκωσαν, άρχισαν να καταφεύγουν σε επικοινωνιακά παιχνίδια αλληλοσπαραγμού, αφήνοντας τους πολίτες εκτεθειμένους στο έλεος της βρώμας και του κινδύνου της υγείας τους».

Προηγούμενο άρθροCarmen Electra: “Τα Τέλεια… μάτια”!(video+photos)
Επόμενο άρθρο“Κύρ’ Ελέησον”!!! Τα σκουπίδια μαζεύονται “χάρη στο Παγκάρι”!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.