ΑΕΚ: Μέρα γιορτής και “τρέλα” για το Βόλλεϋ Κορασίδων!!!(photos)

0

aek-volley (1)Μέρα γιορτής η χθεσινή για τις Ακαδημίες μας!

Στον αγώνα των Κορασίδων με τα Σπάτα που έληξε με 3-0 , το γήπεδο ήταν γεμάτο από όλα τα Τμήματα των Υποδομών.

Ευκολη νίκη , αλλά είναι το τελευταίο που έχει σημασία(απομένει ακόμα ένας αγώνας με τον Ηλυσιακό το Σάββατο 23/02).Χαρά , συνθήματα , συγκίνηση , καπνογόνα , σαμπάνιες ήταν το σκηνικό που επικρατούσε.

Τα κορίτσια , μετά από τόση πίεση και τόσο άγχος , δικαιωματικά ήταν χαλαρές και απλά απόλαυσαν την επιτυχία τους. Από αύριο Τρίτη όμως τα κεφάλια μέσα και ξεκινάει πάλι η δουλειά , γιατί το Final 4 δεν αργεί να έρθει!Αντίπαλος θα είναι η ομάδα του Παναθηναικού (με 4 αθλήτριες να αγωνίζονται τη φετινή χρονιά στη Γυναικεία ομάδα). Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά , όλους τους γονείς , τους εφόρους των άλλων Τμημάτων της ΑΕΚ που ήταν εκεί.Και για όσους δεν γνωρίζουν να πούμε…

ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ FINAL 4 ΧΩΡΙΣ ΓΗΠΕΔΟ…

 Υ.Γ 1 ) Οι «γνωστοί επίσημοι» που δεν ήρθαν δεν πειράζει. Ετσι και αλλιώς τόσα χρόνια συνηθισμένοι είμαστε…Και τι έγινε που Αθλήτριες της ΑΕΚ πήγαν σε Final 4.

 Υ.Γ 2 ) Τους ΤΡΕΛΟΥΣ μπαμπαδες που μας βοηθησαν να στήσουμε το πάρτυ.Μαζι μας όλα αυτά τα χρόνια…

 Υ.Γ 3 ) ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ αναγκάστε μας να ξαναβγάλουμε το πανό…

Προηγούμενο άρθροΟΡΓΗ των κατοίκων της Πόλης! Μαζέψτε τα Σκουπίδια ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!!!
Επόμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο σήμερα(7.00μμ) με 23 θέματα…(video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.