Ήττα ΣΟΝΦ στο Ηράκλειο…

0

sonf11Κακή μέρα για τον ΣΟΝΦ η Κυριακή 3 Μάρτη. Η ομάδα μας, εμφανώς αγχωμένη, έκανε τη χειρότερη φετινή της  εμφάνιση και ηττήθηκε καθαρά με 6½ – 3½  από τον ΦΟΝ Ηρακλείου που εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην τελική φάση της Α Εθνικής.
 
Η νευρικότητα των παικτών μας ήταν έκδηλη σε όλες τις σκακιέρες, με την εξαίρεση της Μαρίνας Φαραντούρη που για άλλη μια φορά «καθάρισε» σίγουρα και γρήγορα την κατάσταση στη σκακιέρα της.
 
Αξίζει να σημειωθεί η ισοπαλία του Νίκου Μπαλάσκα απέναντι στον ισχυρό Διεθνή Μέτρ Νικολόζ Μαναγκάζε που είχε 8/8 μέχρι αυτό το γύρο.  Ο αρχηγός του ΣΟΝΦ επέδειξε την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση και κράτησε ένα δύσκολο φινάλε πύργων που όλοι θεωρούσαμε χαμένο.
 
Στους  άλλους αγώνες τα αποτελέσματα ήταν Γλυφάδα – Αιγάλεω 5-5, Παπάγος – Καλλιθέα 6-4, Πανελλήνιος – Κορωπί 6-4, Ελευσίνα – Χαλάνδρι 5½  – 4 ½.
 
Ένα γύρο πριν το τέλος η κατάσταση στην κορυφή συνεχίζει ρευστή και πολλά θα κριθούν στον τελευταίο γύρο. Έτσι στη βαθμολογία έχουμε  1-2. ΑΣ Παπάγου και ΦΟΝ Ηρακλείου με 12 βαθμούς, 3-4. ΣΟ Αιγάλεω και ΣΟΝΦ με 10, 5. Πανελλήνιος 9 6. Ζήνων Γλυφάδας 7, 7. ΣΑΣ Κορωπίου 6, 8-9. ΣΟ Καλλιθέας και ΣΜΣ Ελευσίνας 5  και 10. ΣΟ Χαλανδρίου με 4 βαθμούς.
 
Τώρα όλα θα κριθούν στον τελευταίο γύρο όπου ο ΣΟΝΦ αντιμετωπίζει εντός έδρας τον πρωτοπόρο Παπάγο. Οι υπόλοιποι αγώνες του 9ου γύρου: ΣΟ Χαλανδρίου – ΦΟΝ Ηρακλείου, ΣΑΣ Κορωπίου – ΣΜΣ Ελευσίνας, ΣΟ Αιγάλεω – Πανελλήνιος, ΣΟ Καλλιθέας – Ζήνων Γλυφάδας.
 

Προηγούμενο άρθροΜεγάλος μύθος η φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών!
Επόμενο άρθροΔελτίο Τύπου Σωματείου εργαζομένων Δήμου Φ.Χ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.