Δελτίο Τύπου Σωματείου εργαζομένων Δήμου Φ.Χ.

0

fx-ergazomenoi-dimoy-filadelfeias-xalkidonas-giorti-2012-2Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας στην σημερινή τους Έκτακτη Γενική Συνέλευση με αφορμή το Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει σήμερα Δευτέρα 4/3/2013 με μοναδικό θέμα για Τρίτη φορά την ψήφιση Προϋπολογισμού έτους 2013, αποφάσισαν ΟΜΟΦΩΝΑ να εκφράσουν την ανησυχία τους για την συνεχιζόμενη εκκρεμότητα από την μη ψήφιση του προϋπολογισμού έτους 2013 από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αυτό έχει σαν συνέπεια να μην μπορεί να λειτουργήσει ο Δήμος και οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους κατοίκους να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν. (π.χ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 04/03/2013 Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ).

ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Π Ο Υ  Δ Ε Ν  Θ Α  Ε Χ Ο Υ Ν :

Α) ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΚΗΦΗ, ΣΧΟΛΕΙΑ κλπ και

Β) ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Οι εργαζόμενοι ζητούν από όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους οι οποίοι εκλέχτηκαν για το καλό της πόλης να δουν το πρόβλημα και με βάση αυτό να αποφασίσουν και όχι με κοντόφθαλμες προσωπικές ή παραταξιακές επιλογές.

Ο δήμος πρέπει να λειτουργήσει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ και γι αυτό χρειάζεται

ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Ο οποίος θα δίνει τη δυνατότητα στις υπηρεσίες να λειτουργήσουν.

Ελπίζοντας έως και την ύστατη ώρα να πρυτανεύσει η λογική από όλους και συγκεκριμένα όλοι (Δημοτικοί Σύμβουλοι, εργαζόμενοι, πολίτες ) να στραφούμε ενάντια στην πραγματική αιτία, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΒΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

 Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Προηγούμενο άρθροΉττα ΣΟΝΦ στο Ηράκλειο…
Επόμενο άρθρο8ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας στην Σχολή Χατζήβεη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.