Το 1ο Δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας και η “Χρυσή Αυγή”…

0

10-dimotikoΈνα εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο 1ο δημοτικό σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας επιχείρησε να εμφανίσει ως «αντίβαρο» στα “κατηχητικά του μίσους” η Χρυσή Αυγή…

Έτσι, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος χαρακτηρίζει «περίεργο» τον τίτλο πολιτιστικού προγράμματος, «Ως πρόσφυγες μπροστά στη μετανάστευση», που εγκρίθηκε από σύλλογο διδασκόντων δημοτικού σχολείου και την οικεία σχολική σύμβουλο.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε σχολείο μιας κατ’ εξοχήν προσφυγικής γειτονιάς της Αθήνας, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ωστόσο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατέθεσε(?) σχετική ερώτηση στη Βουλή στα μέσα Φεβρουαρίου κάνοντας λόγο για «πολιτική προπαγάνδα».

Ο βουλευτής αναρωτιέται για τις σκοπιμότητες αυτού του προγράμματος, ακόμη και αν μια προσφυγική γειτονιά θα συζητήσει για τους πρόσφυγες…

tanea.gr

Προηγούμενο άρθροΦάγαμε και στην Ελλάδα κρέας με… πέταλα!
Επόμενο άρθροΒ.Βέττος: Ο Ισοβίτης Δήμαρχος και ο Πίου…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.