Τζίμης Πανούσης is back με… Ολόγυμνη Χορεύτρια και άγριο ηλεκτροσόκ ρεαλισμού!(videos+photos)

0

tzimhs-panoysis-xoreytria-gymnh-troika-2013Το βράδυ της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου ο Τζίμης Πανούσης έκανε την έναρξη των εμφανίσεων του σε γνωστή μουσική σκηνή.

Για άλλη μια φορά καινοτομεί έχοντας δίπλα του μια μουσουλμάνα χορεύτρια, η οποία εμφανίζεται όπως τη γέννησε η μητέρα της. Ολόγυμνη!

Το κοινό έμεινε άναυδο αφού η χορεύτρια στην αρχή εμφανίζεται με μαύρο μακρύ ισλαμικό φόρεμα.

Ξεκινά να λικνίζεται σε στήλο κι όταν εκείνη κάνει τις χορευτικές της φιγούρες και αιωρείται στον στήλο, το φόρεμα αποκαλύπτει πως από μέσα δεν φορά… ΤΙΠΟΤΑ!

Δείτε τις φωτογραφίες από το GossipTv:

Το κόνσεπτ του Τζιμάκου:
panousis3Μετά από ένα άγριο ηλεκτροσόκ ρεαλισμού στο Εθνικό Σύστημα Υγείας όπου ο συμπαγής καλλιτέχνης με τις ειδικές ατάκες απηλλάγην από υπερμεγέθη κοραλόλιθο νεφρού, ξαναβγαίνει στη νυχτερινή αγορά εργασίας στο Τρόικα Club, στην οδό Πειραιώς 178.

Μια εβραιοναζιστική παραγωγή. Ένα κοινωνικό δράμα χωρίς προηγούμενο.

Ο όρθιος κωμικός με νάνους ζογκλέρ και μουσουλμάνες χορεύτριες, μεταμορφώνεται επί σκηνής σε καθιστή μοιρολογίστρα και μυρικάζει την κατανάλωση της Κωνσταντινουπόλεως αριστερά και δεξιά της σκηνής, 1ο στασίδι πίστα οι όρθιοι.

Δείτε και τα σχετικά videos της Πρεμιέρας:

Προηγούμενο άρθροΑλέξανδρος Κουμουνδούρος: “Ο δέκα φορές πρωθυπουργός της Ελλάδας”!
Επόμενο άρθροΔ.Τ. Περιφέρειας Αττικής για τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην Αττική
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.