“Μόνο για Γυναίκες”: Πως να βελτιώσεις έναν κακό…Εραστή!

1


Ας πούμε την αλήθεια! Το σεξ δεν είναι πάντα εκείνο το οργασμικό ντελίριο που περιγράφουν οι ταινίες! Κάποιες φορές έχεις από πάνω σου έναν κακό εραστή που κάνει κακό σεξ. Αλλά το κακό σεξ δεν παύει να είναι σεξ.

Κι αν είσαι και μαστόρισσα στο είδος, μπορείς να μεταμορφώσεις τον κακό εραστή σε ξεφτέρι πραγματικό.

1. Το προφυλακτικό κι άλλα θέματα αντισύλληψης:

Εσύ δεν θέλεις να πάρεις το χάπι, αλλά προφυλακτικά μαζί σου δεν κουβαλάς. Εκείνος έχει αλλεργία στο λάτεξ λέει, αλλά δεν ψάχνει και τις εναλλακτικές. Πάρε στα χέρια σου το θέμα της αντισύλληψης. Έχε πάντα ΕΣΥ μαζί σου προφυλακτικά και μην εμπιστεύεσαι ως μέθοδο αντισύλληψης τη διακεκομμένη συνουσία. Κι αν δεν μπορεί να φορέσει ένα προφυλακτικό, μάθε να του το βάζεις χωρίς να χάνει ούτε εκατοστό της στύσης του.

2. Δεν μπορεί να τελειώσει με τίποτα:

Το παλεύετε, το παλεύεις εσύ με μπόλικο στοματικό αλλά δεν λέει να έρθει η λύτρωσή του. Ρώτησέ τον, τι θα ήθελε να του κάνεις; Αν δεν γίνεται τίποτα, φίλησέ τον και ζήτα να αγκαλιαστείτε (δεν τρέχει και τίποτα αν αυτή τη φορά δεν ολοκληρώσει), μπορεί να σας έρθει αργότερα και πάλι η όρεξη.

Αν πάλι εκείνος κάνει κάτι λάθος (ξεκινά και σταματά) και η εκσπερμάτωση του δεν έρχεται (ούτε και οργασμός σου για να λέμε την αλήθεια) να είσαι ειλικρινής μαζί του. Αν το πρόβλημα επιμένει, στο γιατρό ολοταχώς…

3. Βρε δεν του σηκώνεται:

Όσο πιο πολύ φρικάρεις εσύ, τόσο εκείνος δεν θα σηκώσει τη σημαία. Μπορεί να είναι αγχωμένος, οπότε ένα μασάζ θα τον χαλαρώσει. Μπορεί να είναι κουρασμένος, οπότε ένα ντους μαζί θα σας διεγείρει. Φυσικά, αν το ίδιο σκηνικό συμβαίνει κάθε φορά και οι δυο σας αρνείστε να το συζητήσετε, ε, η κατάσταση δεν θα βελτιωθεί. Αν μάλιστα το αγόρι είχε το ίδιο πρόβλημα και στο παρελθόν αλλά καμία από τις συντρόφους του εν φρόντισε να του μιλήσει, θα το θεωρεί φυσιολογικό.

4. Τελειώνει πολύ πολύ νωρίς:

Ο καημένος είναι ενθουσιασμένος ή είχε καιρό να κάνει σεξάκι. Βοήθησέ τον κι εσύ με στάσεις που ευνοούν την διάρκεια της στύσης. Και μην τον περιποιείσαι τόσο συχνά με φιλιά εκεί χαμηλά, ειδικά πριν να διεισδύσει. Αν δεν δεις γιατρειά, μιλήστε ανοιχτά. Όσο δεν συζητάς το πρόβλημα, τόσο εκεί θα το θεωρεί φυσιολογικό. Δεν είπαμε να κάνετε και μαραθώνιους οριζοντίως και καθέτως αλλά ένα τέταρτο πρέπει να είναι το ελάχιστον δυνατό παθιάρικο σεξ (συμπεριλαμβανομένων και των προκαταρκτικών).

5. Το κορμάκι του μυρίζει (ειδικά εκεί χαμηλά):

Οι κρεμαστοί κήποι της Βαβυλώνας στοιχειώνουν το πέος του και για να το βρεις, εικά μες το σκοτάδι, χρειάζεσαι τσάπα και φακό. Εν το μεταξύ, μπάνιο ή έστω ντους έχει να κάνει από τον καιρό του Νώε κι εσύ παλεύεις να τον πλησιάσεις αλλά δεν γίνεται. Για να μην του πεις στα μούτρα του ότι βρωμεί, παίξε μαζί του. Ερωτικό θεωρείται το κάλεσμα στο ντους κάτω από άφθονο χλιαρό νερό, όπου και καλά για να του φτιάξεις τη διάθεση, θα προσφερθείς να τον σαπουνίσεις παντού. Μην σου πω να του ζητήσεις να τον ξυρίσεις κιόλας.

6. Εμπειρία ώρα μηδέν:

Τα κουνελάκια τα ξέρεις. Έτσι κάνει κι εκείνος σεξ. Ντάπα ντούπα και τέλος. Αν έχεις κεφαλάρι στο κρεβάτι, ξήλωσε το πριν πάθεις διάσειση. Αν δεν θέλεις να υποστείς άλλο το εφηβικό αυτό σεξ, δέσε τα χέρια του στο κρεβάτι και πάρε εσύ το πάνω χέρι…γυναίκα από πάνω!

7. Που να βρω το ρυθμό μου που έχασα:

Εσύ ξεκινάς, εκείνος σταματά. Εκεί που κάτι αρχίζει να κάνει με τα χείλια ή τα δάχτυλά του, το κόβει προτού χορτάσεις. Μίλα! Πες ”ΣΥΝΈΧΙΣΕ, ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΑΥΤΌ ΟΥ ΚΑΝΕΙΣ”. Όσο ντρέπεσαι θα στερεύεσαι, κι αν προσποιείσαι, εκείνος θα νομίζει πως όλα σωστά τα κάνει και θα συνεχίσει να είναι κακός εραστής.

8. Στοματικό, αυτός ο άσχετος:

Δεν θέλει με τίποτα να πλησιάσει τη μικρή σου περιοχή. Από τη μεριά του θεωρεί το στοματικό απαραίτητο και δεδομένο. Οδήγησέ τον στην μικρή σου περιοχή, καθοδήγησέ το στα σωστά σημεία κι αν δεν σε επισκεφτεί ξανά, μάθε να ζητάς. Μπορείς φυσικά να περιποιείσαι το χώρο, να είναι καλά αποτριχωμένος και να προσφέρει γλυκιές απολαύσεις, πχ σαντιγί για να γίνει η μικρή σου περιοχή πιο θελκτική.

womenonly

Προηγούμενο άρθρο45.000 θέσεις εργασίας για νέους εώς 29 ετών!
Επόμενο άρθρο“Βοήθεια στο σπίτι”: Κάλεσμα Απεργίας…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.