Τέλος το→ “Τα παράπονα σας στον/στην Δήμαρχο”!!!

0

parapona-dimarxos“Τα παράπονά σας στον δήμαρχο” λέει μία παλιά λαϊκή ρήση. Μόνο που ενώ μέχρι πρόσφατα οι πολίτες συνέρρεαν στα γραφεία των δημάρχων προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για λακκούβες στους δρόμους, καμένες λάμπες και πρόστιμα, σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Πολλοί είναι εκείνοι πλέον που μην μπορώντας να λύσουν βασικά προβλήματα επιβίωσης, προστρέχουν στον δήμαρχο για οικονομική βοήθεια. Μάλιστα, με αντάλλαγμα λίγων ευρώ παραχωρούν στους δήμους ακόμη και τους οικογενειακούς τους τάφους!

Λίγα ξύλα για να ζεσταθούν, λίγο φαγητό για να περάσουν την ημέρα, μια δουλειά που να τους εξασφαλίζει τα προς το ζην, έως και μία …φιάλη γκαζιού είναι ορισμένα μόνο από αυτά που ζητούν οι πολίτες από τους δημάρχους. Το φαινόμενο είναι εντονότερο στην περιφέρεια, καθώς οι δημότες έχουν πιο στενή σχέση με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

“Λειτουργούμε ως ψυχοθεραπευτές και βάζουμε συνέχεια το χέρι στην τσέπη” δηλώνουν αρκετοί δήμαρχοι της Βόρειας Ελλάδας. Οι ιστορίες που ακούν, τους αναγκάζουν να ρίξουν όλο το βάρος και τη νέα χρονιά στα προγράμματα κοινωνικής πολιτικής, που περιλαμβάνουν- μεταξύ άλλων -συσσίτια, κοινωνικά παντοπωλεία, ανταλλαγές προϊόντων.

Προηγούμενο άρθροΔελτίο τύπου του ΕΠΑ.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΤου «Κουτρούλη ο Γάμος», παραίτηση Μπόβου(Δηλώσεις) και όλη η αλήθεια για τους αντιδημάρχους…!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.