Μαζικές δηλητηριάσεις ηλικιωμένων από τζάκια!!!

2

tzaki-pappoydes

Τα κακοσυντηρημένα τζάκια και η λανθασμένη χρήση τους φαίνεται ότι απειλεί ανθρώπινες ζωές και στέλνει στο νοσοκομείο μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους που στην προσπάθεια τους να ζεσταθούν, βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Τα τζάκια και η λανθασμένη χρήση τους φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα και  αφού δεν είναι λίγοι οι ηλικιωμένοι που καταλήγουν στο νοσοκομείο με αναπνευστικό πρόβλημα.

Οι γέροντες δε γνωρίζουν ότι το τζάκι που καίει μέρα και νύχτα μέσα στο σπίτι τους, με πόρτες και παράθυρα κλειστά, τραβά το οξυγόνο στο χώρο και απειλεί τη ζωή τους.

Έτσι, κάθε βράδυ το ΕΚΑΒ δέχεται λήσεις ανθρώπων για αναπνευστικό πρόβλημα!

Όταν πηγαίνουν οι διασώστες στο σημείο για να παραλάβουν τον ασθενή, διαπιστώνουν ότι τις περισσότερες φορές πρόκειται για γέροντα που έχει κλείσει πόρτες και παράθυρα και έχει αποκοιμηθεί μπροστά στο τζάκι.

Είναι ακριβώς αυτό που πάθαιναν πριν 20 χρόνια οι ηλικιωμένοι με τα μαγκάλια. Το συναντήσαμε όταν πρωτομπήκαμε στη δουλειά πριν 20 -25 χρόνια και τώρα πάλι το φαινόμενο είναι εξαιρετικά συχνό, λένε παλιοί διασώστες του ΕΚΑΒ που κάθε νύχτα έρχονται αντιμέτωποι με τέτοια περιστατικά που γυρίζουν το ρολόι 30 χρόνια πίσω.

newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΑπίστευτο! Είσαι Άνεργος δύο φορές σε μία 4ετία; Τέλος το επίδομα ανεργίας!!!
Επόμενο άρθροΜε επιτυχία η πίτα των Μικρασιατών Φ.Χ.(photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.