Ανακοίνωση Ε.Ε.Β.Ε. Φ.Χ. για το «Τρως και πίνεις δωρεάν αν δεν σου δώσουν απόδειξη»!

0

ENTYPO_MH_PLHRWMHS

Η Ε.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει στα μέλη της ένωσης , και τους καταναλωτές .

Με βάση την Αγορανομική Διάταξη 4/2012 άρθρο 30 του ΝΔ 136/46. Καθίσταται πλέον υποχρεωτική η ανάρτηση πινακίδας σε εμφανές σημείο του καταστήματος και πλησίον του Ταμείου με το παρακάτω κείμενο.

«Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ (ΑΠΟΔΕΙΞΗ−ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ)»,

«CONSUMERISΝΟΤ OBLIGED TO PAY IF THE NOTICE OF PAYMENT HAS ΝΟΤ BEEN RECEIVED (RECEIPT − INVOICE.

Επίσης η Ε.Σ.Ε.Ε.  με βάση το δελτίο τύπου  14/1/2013 προτείνει και παροτρύνει τα μέλη του , μαζί με το την αγορανομική διάταξη τα καταστήματα να αναρτήσουν και το παρακάτω κείμενο.

«ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΛΑΤΗ, Η ΕΞΟΔΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ», “DEARCUSTOMER, EXITINGTHESHOPWITHOUTPAYINGFORTHEMERCHANDISEYOUCARRYMAYLEADTOCHARGESFORSHOPLIFTING”.

 ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Ε.Β.Ε

Προηγούμενο άρθροΑποκλειστικό video: ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Φ.Χ. “Κοπή πίτας” και ομιλίες Βουλευτών για την Απεργία στο ΜΕΤΡΟ!(photos)
Επόμενο άρθροΗλίας Ηλιού ο Μετριοπαθής…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.