Φρικτή δολοφονία 12χρονου αγοριού…

0

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Μέγαρα μετά την αποκάλυψη ενός φρικτού εγκλήματος με θύμα ένα 12χρονο παιδί,στην περιοχή «Βλυχός» Μεγάρων απο περαστικούς.

Το 12χρονο παιδί βρέθηκε άγρια δολοφονημένο.Τα έως τώρα στοιχεία είναι ανατριχιαστικά αφού φαίνεται πως ο δολοφόνος χρησιμοποίησε είτε τσεκούρι είτε μαχαίρι και μανία ξέσπασε πάνω στον άτυχο 12χρονο. Μάλιστα ήταν τόσο άγρια χτυπημένος ο 12χρονος που ακόμα και η αναγνώριση του έγινε με δυσκολία. Μάλιστα οι αστυνομικοί υποστηρίζουν πως ο δράστης ήθελε να βασανίσει το παιδί πριν το σκοτώσει.

Το κορμάκι του άτυχου παιδιού βρέθηκε στην άκρη του καταυλισμού των τσιγγάνων στον Βλυχό των Μεγάρων. Οι ίδιες αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το 12χρονο αγόρι έμενε στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής και θα πήγαινε στα Μέγαρα προκειμένου να κοιμηθεί στο σπίτι συγγενικού προσώπου της οικογένειας. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν το φρικτό έγκλημα συνέβη στο συγκεκριμένο σημείο ή έχει μεταφερθεί εκεί η σωρός του ανήλικου αγοριού από τους δολοφόνους του.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής πήγαν στο σημείο της άγριας δολοφονίας με ιδιαίτερες επιφυλάξεις καθώς υπήρχε η ανησυχία ταραχών ανάμεσα σε οικογένειες τσιγγάνων της περιοχής, αλλά και ξέσπασμα οργής από την οικογένεια του ανήλικου θύματος…

blog

Προηγούμενο άρθροΦωτιά στην Παιδική χαρά του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας…
Επόμενο άρθροΝέα σφαγή σε Δημοτικό σχολείο των ΗΠΑ… από την “νέα μόδα” των τρελών με τα όπλα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.