Νέα σφαγή σε Δημοτικό σχολείο των ΗΠΑ… από την “νέα μόδα” των τρελών με τα όπλα!

0

20121214-214011.jpg

Ένας 20χρονος οπλισμένος με ημιαυτόματη καραμπίνα και τέσσερα πιστόλια, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο εξόντωσε μια ολόκληρη τάξη στο δημοτικό σχολείο Σάντι Χουκ του Νιούταουν στο Κονέκτικατ, σκοτώνοντας συνολικά 27 ανθρώπους, ανάμεσά τους και 18 παιδιά.

Όπως μεταδίδει το CNN, την ώρα των πυροβολισμών βρίσκονταν στο σχολείο περί τους 600 μαθητές ενώ μαρτυρίες γονέων αναφέρουν ότι ανάμεσα στα θύματα είναι ο διευθυντής και ο ψυχολόγος του δημοτικού. Τραυματισμένος φέρεται να είναι επίσης ο αναπληρωτής διευθυντής. Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, το πτώμα του δράστη βρέθηκε μέσα σε αίθουσα του σχολείου

Ο δράστης ήταν ένας 20χρονος ο οποίος κατοικούσε στην περιοχή και «συσχετιζόταν» με το σχολείο. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό είχε επάνω του τέσσερα όπλα, ανάμεσά τους και μια ημιαυτόματη καραμπίνα και φορούσε αλεξίσφαιρο.

Το CBS και το NBC μεταδίδουν ότι η αστυνομία έχει συλλάβει άλλον έναν ύποπτο, τον οποίο συνδέουν με το μακελείο, αν και ο ίδιος το αρνείται. Θυμίζουμε ότι λίγο μετά τις 9.40 (τοπική ώρα) η αστυνομία δέχτηκε τηλεφώνημα για να μεταβεί άμεσα στο δημοτικό σχολείο, όπου ακούγονταν πυροβολισμοί.

Οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο αναφέρουν ότι υπάρχουν αρκετοί τραυματίες. Το νοσοκομείο που βρίσκεται κοντά στο σχολείο μέχρι στιγμής έχει δεχτεί τρεις τραυματίες. Όλα τα σχολεία της γύρω περιοχής έχουν εκκενωθεί.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έχει ειδοποιηθεί για το επεισόδιο αυτό και ανά τακτά χρονικά διαστήματα ενημερώνεται για την κατάσταση, σύμφωνα με το Λευκό Οίκο.

Προηγούμενο άρθροΦρικτή δολοφονία 12χρονου αγοριού…
Επόμενο άρθρο“Λεφτά υπάρχουν” για τα υπερχρεωμένα κόμματα της Βουλής!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.