Μ.Ομπάμα vs Α.Μέρκελ… γιά κούρεμα του Ελληνικού χρέους!

0


Την υποστήριξη των ΗΠΑ έχουμε για νέο κούρεμα στο χρέος σύμφωνα με αξιωματούχο του υπουργείου Οικονομικών που υποστήριξε πως ο Μπάρακ Ομπάμα συμφωνεί με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για το κούρεμα του χρέους της Ελλάδας. Οπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του MEGA, Μιχάλης Ιγνατίου οι ΗΠΑ και το ΔΝΤ λένε πως χωρίς αναδιάρθρωση στο χρέος της Ελλάδας, η χώρα δεν θα μπορέσει να ξεπληρώσει το χρέος της, αφού αυτό δεν θα είναι πλέον βιώσιμο.

Μάλιστα από το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών υποστηρίζουν πως η Ελλάδα είναι έτοιμη να συνεχίσει το δύσκολο δρόμο που έχει ακολουθήσει ώστε να ξεπεράσει την κρίση και να φτάσει στον κύριο στόχο που είναι η ανάπτυξη.

Ο Μπάρακ Ομπάμα είναι αποφασισμένος να προωθήσει το νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους, αφού θεωρέι πως καμία πολιτική λιτότητας χωρίς νέο κούρεμα, δεν θα έχει αποτέλεσμα και θα είναι απλώς η καταδίκη της Ελλάδας.

Επιπλέον στην περίπτωση που ο Αμερικανός πρόεδρος επανεκλεγεί θα αναλάβει πρωτοβουλία για να επιλυθεί η κρίση χρέους στην Ευρωζώνη, ακόμα και αν χρειαστεί να τεθεί αντιμέτωπος με την  Άνγκελα Μέρκελ  για να πει και αυτή «οχι» στην πολιτική της λιτότητας.

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία και ειρηνικά πραγματοποιήθηκε η Αντιφασιστική πορεία…
Επόμενο άρθροΣοβαρά επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναικού!(Φωτορεπορτάζ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.