Έκαναν “Ντου” στον Βαγγέλη Βενιζέλο!!!

0


Iδιώτες μικροομολογιούχοι περικύκλωσαν το αυτοκίνητο του Ευάγγελου Βενιζέλου και δεν του επέτρεψαν  να βγει από το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να αναβληθεί το προγραμματισμένο  ραντεβού του με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργο Προβόπουλο.

Οι μικροομολογιούχοι, διαμαρτύρονταν για την απώλεια χρημάτων που υπέστησαν με το «κούρεμα» των ομολόγων τους.

Γνωρίζοντας ότι στις έξι ο κ. Βενιζέλος θα πήγαινε στην Τράπεζα της Ελλάδας για να συναντήσει τον κ. Προβόπουλο, είχαν συγκεντρωθεί στην οδό Ομήρου από νωρίς και μόλις έφτασε το αυτοκίνητο του κ. Βενιζέλου, το περικύκλωσαν και τον ανάγκασαν να αποχωρήσει.

Αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο, απώθησαν με ήρεμο τρόπο τους συγκεντρωμένους, προκειμένου να μπορέσει να αποχωρήσει το αυτοκίνητο του κ. Βενιζέλου.

Προηγούμενο άρθροΒόμβα… “ΝΕΟΣΕΤ” με θύματα 1014 εργαζόμενους!!!
Επόμενο άρθροΤσιμπούσι την Κυριακή από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.