Άγριο Πιστολίδι στο Ίλιον!

3


Ένοπλη συμπλοκή ανάμεσα σε αστυνομικούς και δυο κακοποιούς σημειώθηκε λίγο πριν από τις δέκα το πρωί στην πλατεία του Ιλίου. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα σε ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο αυτοί άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας από τους δράστες, ο οποίος συνελήφθη και διακομίστηκε στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο.

Ο τραυματίας είναι ελληνικής υποκοότητας, δραπέτης των φυλακών Μαλανδρίνου, όπου εξέτιε ποινή για διακεκριμένες κλοπές, είναι ο τραυματίας από την ένοπλη συμπλοκή στο Ίλιον, περίπου 30 ετών.

Ο δεύτερος από τους δράστες εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και διέφυγε.

Όπως διαπιστώθηκε το αυτοκίνητο δεν ήταν κλεμμένο.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, ο 33χρονος και ένα ακόμη άτομο, επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, που θεωρήθηκε ύποπτο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι επιχείρησαν να το σταματήσουν για έλεγχο, στις 9.45 το πρωί στους Αγίους Αναργύρους, αλλά ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη και το όχημα ακινητοποιήθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων κοντά στην πλατεία Ιλίου, όπου προσέκρουσε πάνω στην αντλία.

Οι επιβαίνοντες στο όχημα βγήκαν έξω και όταν κλήθηκαν να παραδοθούν έστρεψαν τα όπλα τους κατά των αστυνομικών, οι οποίοι πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τον 33χρονο στην κοιλιακή χώρα.
Το πιστόλι των 22 mm, με το οποίο ο 33χρονος απείλησε τους αστυνομικούς κατασχέθηκε, ενώ, ο συνεργός του αναζητείται.

Προηγούμενο άρθροΜπρέιβικ: Του τρελού Μακελάρη δεν του αρέσει ο καφές της φυλακής…
Επόμενο άρθροΕυαγγελία Αραβανή: Από τα κινητά στην πασαρέλα και στην tv!(photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.