Συναγερμός για την Frau Merkel και Απαγόρευση συναθροίσεων και πορειών!!!

0


Στην απαγόρευση δημοσίων συναθροίσεων και πορειών σε εκτεταμένη περιοχή του κέντρου της Αθήνας αλλά και σε κρίμιμες περιοχές από όπου θα διέλθει κατα τις συναντήσεις της η Αγκελα Μέρκελ προχώρησε η ΕΛΑΣ ενόψει της αυριανής επίσκεψης της γερμανίδας καγκελαρίου.

Οπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύεται «για λογούς δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας» κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στο κέντρο της Αθήνας, από τις 09.00 το πρωί.

Η περιοχή στην οποία επιβάλλεται ο περιορισμός περικλείεται από τις οδούς – Λεωφόρους:

Β. Σοφίας (από τη συμβολή της με την Ακαδημίας) – Ακαδημίας – δεξιά Κανάρη – συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ – αριστερά Μαρασλή – δεξιά Δεινοκράτους – αριστερά Αριστοδήμου – δεξιά Αθηναίων Εφήβων – συνέχεια Κόνιαρη – δεξιά Τσόχα – αριστερά Σούτσου Δ. – συνέχεια Πανόρμου – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – αριστερά Καπετάν Χρονά – δεξιά Βλαχάκη – δεξιά Μεσογείων – αριστερά Μιχαλακοπούλου – αριστερά Διονυσίου Αιγηνίτου – δεξιά Ποταμιανού Ηλία – συνέχεια Ίωνος Δραγούμη – αριστερά Β. Αλεξάνδρου – δεξιά Ευφρονίου – αριστερά Σπ. Μερκούρη – δεξιά Ευτυχίδου – Πλατεία Πλαστήρα – δεξιά Αρχιμήδους – δεξιά Μ. Μουσούρου – δεξιά Αρδηττού – αριστερά Β. Όλγας (μέχρι τη συμβολή της με τη Β. Αμαλίας), όπως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής.

Επίσης, στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Επί ποδός 7.000 αστυνομικοί
Ηδη από σήμερα το βράδυ η Αθήνα θα μετατραπεί σταδιακά σε «φρούριο» ενόψει της αυριανής επίσκεψης της Γερμανίδας καγκελαρίου, Ανγκελα Μέρκελ, και της αποστολής που θα τη συνοδεύει στις συναντήσεις της με τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Προηγούμενο άρθροΣωματείο εργαζομένων Φ.Χ.: Επιστολή προς την Δήμαρχο για ΜΗ πληρωμή ΙΔΑΧ-ΙΔΟΧ!
Επόμενο άρθροBig wave surfing: Δαμάζοντας τα κύματα…! (video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.