Ποιό Ντέρμπι??? ΠΗΓΑΣΟΣ-ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ 1-3…

1

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση, το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Αγ.Αναργύρων, ο Άτταλος πήρε τη νίκη στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Πήγασο, που μέχρι χθες δεν είχε χάσει ούτε βαθμό στο πρωτάθλημα.

Με δυνατές μονομαχίες αλλά χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις και με μόλις μία καλή φάση για κάθε ομάδα κύλησε το πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, πρώτοι οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 28′, όταν ο Μαρτέκας με ατομική ενέργεια βρέθηκε απέναντι στον Παπαδόπουλο αλλά πλάσαρε άουτ, ενώ στο 35′ ύστερα από γύρισμα του Γαγάκα από δεξιά η μπάλα έφτασε στα πόδια του Νικηταρά, ο οποίος από πολύ καλή θέση έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Στην επανάληψη η ομάδα της Φιλαδέλφειας μπήκε επιθετικά στο παιχνίδι επέβαλε το ρυθμό της, έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους και στο 54′  ύστερα από σέντρα του Χρυσανθακόπουλου από αριστερά, ο Γαγάκας με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Ο Άτταλος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 68′ μετά από σύγχυση στην περιοχή του Πήγασου ο Σύβρης με σουτ έκανε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν, μειώνοντας σε 2-1 στο 79′ με διαγώνιο σουτ του Μαρτέκα.

Στο 84′ ο Γαγάκας συνδυάστηκε πολύ ωραία με το Σύβρη, ο τελευταίος βγήκε από δεξιά, γύρισε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο επερχόμενος Κιάρι, μέσα σε αποθέωση από τους φίλους της ομάδας, έκανε το τελικό 1-3.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ:Παπαδόπουλος, Καρβούνης, Κιάρι, Γκιβίσης, Ξύγκος, Παπανικολάου, Ράγιας, Χρυσανθακόπουλος, Γαγάκας (86′ Λεβέντης), Νικηταράς (46′ Σύβρης), Καραγιάννης (72′ Κυριακόπουλος).

Προηγούμενο άρθρο“Αθάνατος” Μάνος Λοΐζος…(Αφιέρωμα-videos)
Επόμενο άρθροΔήμος Φ.Χ.: «Δωρεάν Μαστογραφίες σε Άπορες – Ανασφάλιστες Γυναίκες»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.