Γ.Παπακωνσταντίνου: Λυπάμαι αλλά κάπου έχασα τη λίστα Λαγκάρντ!!

1

Βόμβα εξαπέλυσε πριν από λίγο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ο οποίος καταθέτει στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής για το θέμα της λίστας Λαγκάρντ.

Ο Παπακωνσταντίνου ομολόγησε ότι έχασε τη λίστα καθώς «Έδωσα αντίγραφο σε στικάκι στον Διώτη. Το πρωτότυπο το έδωσα για φύλαξη στο γραφείο μου και δεν ξέρω πού είναι; Λυπάμαι»
Να σημειωθεί ότι λίγο πριν ο κ. Παπακωνσταντίνου εξαπέλυε νέα επίθεση προς τον κ. Διώτη λέγοντας: «Κακώς έδωσε τα στοιχεία στον Βενιζέλο. Ο Διώτης θα έπρεπε να τα κρατήσει τα στοιχεία και να κάνει έρευνα. Τα έδωσε στο Βενιζέλο να τα κάνει τι; Ο ίδιος έπρεπε να κάνει έρευνα αλλά δεν έκανε. Η υπηρεσιακή αυτοτέλεια του ΣΔΟΕ είναι η αρχή της λειτουργίας του».

blog

Προηγούμενο άρθροΑΕΚ: Διαβάστε τα e-mail με 10 πρώην προέδρους της ΑΕΚ που έβγαλε στη δημοσιότητα ο Κιντής!
Επόμενο άρθροΦωτιά Αστικού λεωφορείου στην Νέα Φιλαδέλφεια…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.