Σ.Ο.Ν.Φ: Με 32 Συμμετοχές το 6ο Φθινοπωρινό Όπεν!

0

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη το (6ο) Φθινοπωρινό Όπεν του ΣΟΝΦ με τη συμμετοχή 32 σκακιστών από 14 συλλόγους. Οι αγώνες γίνονται κάθε Δευτέρα στις 6 μμ στο εντευκτήριο του ΣΟΝΦ και η παρακολούθησή τους είναι ελεύθερη για τους φίλους του σκακιού. Κληρώσεις και αποτελέσματα δημοσιεύονται στο http://www.chess-results.com/tnr81131.aspx?lan=1

Το 6ο Πρόκειται για τη 2η διοργάνωση του ΣΟΝΦ μετά το καλοκαίρι, ενώ την Πέμπτη 20 Σεπτέμβρη ξεκινά το ισχυρό τουρνουά «Φθινόπωρο 2012».  Το ιδιαίτερο στοιχείο του 6ου όπεν είναι συγκαταλέγεται μεταξύ των ελάχιστων  διοργανώσεων που διεξάγoνται χωρίς παράβολο, δίχως δηλαδή οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων.

Έτσι ο ΣΟΝΦ ανοίγει δυναμικά την νέα περίοδο και συνεχίζει την αγωνιστική, μορφωτική και κοινωνική του δραστηριότητα και προσφορά, σε πείσμα των δυσκολιών και παρά το γεγονός ότι εδώ και χρόνια δεν λαμβάνει καμία επιχορήγηση από τη ΓΓΑ, το δήμο ή άλλο φορέα της πολιτείας.

Καλούμε τους φίλους του ΣΟΝΦ να συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθεια του συλλόγου, τόσο με την –συμβολική αλλά πολύτιμη για το σύλλογο- ετήσια συνδρομή  και τις όποιες προσφορές, όσο και με τη γενικότερη συμπαράστασή τους στη δραστηριότητά του και τη διεκδίκηση της στήριξης που πρέπει από την πολιτεία και τους φορείς της.

Προηγούμενο άρθροΔώρο ζωής στον Λουτσιάνο Γκαλέτι από τον πατέρα του…
Επόμενο άρθροΝαυτοπρόσκοποι Ν.Χαλκηδόνας: Δράση Προβολής “Όλη η Γειτονιά Μια Παρέα”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.