Δημοπρατήθηκε το 3ο Γυμνάσιο-Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας!

0

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για την ανέγερση του νέου 3ου Γυμνασίου-Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας στο οικόπεδο του “Έσπερου”.

Οι “Κτιριακές Υποδομές ΚΤΥΠ” (πρώην ΟΣΚ) δημοσίευσαν την Διακήρυξη του Διαγωνισμού, όπως βλέπετε στο παρακάτω έγγραφο:

Επίσης ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε η διακήρυξη διαγωνισμού για το έργο κατασκευής του  3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας, προϋπολογισμού ύψους 9.205.645,16 € (πλέον ΦΠΑ) με χρηματοδότηση από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του αναδόχου του έργου έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την 11.04.2017.

Η συντονισμένη προσπάθεια της Εκπαιδευτικής Κοινότητας της πόλης μας, της Επιτροπής Αγώνα, της Δημοτικής Αρχής και της Περιφέρειας Αττικής, είχε θετικό αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια όλοι μαζί, μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του σχολείου με στόχο την στέγαση των μαθητών σε νέα και σύγχρονα κτίρια.

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση-Απάντηση Δήμου Φ.Χ. στην ΑΕΚ, για τα υψομετρικά του Γηπέδου
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ για γήπεδο, με “αιχμές” σε Δήμο, Περιφέρεια & Κυβέρνηση
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.