Βίντεο: “Το τοπικό μέσο… ΒΟΘΡΟΛΥΜΑ και οι ευθύνες για το Κυλικείο του Κοιμητηρίου”

0

dimotiko-symvoylio-kylikeio-16-11-2016Στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (16/11) το απόγευμα, ο δήμαρχος Αρης Βασιλόπουλος απάντησε σε επίκαιρες ερωτήσεις της αντιπολίτευσης. Μια από αυτές ήταν για το θέμα του Κυλικείου του Κοιμητηρίου του Κόκκινου Μύλου, που έγινε από τον κ. Γιώργο Αράπογλου.

Ο Δήμαρχος κ. Αρης Βασιλόπουλος, μίλησε με σκληρούς χαρακτηρισμούς απευθυνόμενος στον κ. Γιάννη Τομπούλογλου (δεν είχε κάνει εκείνος την ερώτηση), και χαρακτήρισε:

(…) τοπικό ΜΜΕ ως “Βοθρόλυμα” (…) που προσπαθεί εναγωνίως με συκοφαντίες, λάσπη, υπόνοιες, να δημιουργήσει υποψίες ή εικόνα σκανδάλου για την διοίκηση (…) ενώ αναφέρθηκε για ποινικές και διοικητικές ευθύνες ατόμων σε σχέση με το θέμα του κυλικείου.

Δείτε τι είπε ο δήμαρχος στο βίντεο που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΒίντεο: Τι είπε ο Βασιλόπουλος για τη συνάντηση με την ΑΕΚ για το Γήπεδο (Δ.Σ.)
Επόμενο άρθροΠροσοχή σε κρούσματα τηλεφωνικής εξαπάτησης!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.