Πρωτομαγιά 2016: “Πότε θα κλείσουν οι δρόμοι βρε παιδιά;;;”

2

protomagia-2016-kyklofΤην Παρασκευή 6/05 ξεκινά ο “εορτασμός” της Πρωτομαγιάς στη Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 8/05.

Μέχρι στιγμής -παραμονή- ΔΕΝ έχουμε λάβει καμία ενημέρωση από τον Δήμο Φ.Χ. σχετικά με το πότε θα κλείσουν οι δρόμοι, ποιοι δρόμοι και γενικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν στην πόλη μας ενόψει πανηγυριού.

Και φυσικά ΔΕΝ έχουμε ενημερώσει από την μεριά μας τους πολίτες έτσι ώστε να προγραμματίσουν τις διαδρομές τους και να μην ταλαιπωρηθούν

Προηγούμενο άρθροΒίντεο: Τρόμος σε πτήση με τραυματίες επιβάτες!
Επόμενο άρθροΠρωτομαγιά 2016 στη Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα (Πρόγραμμα)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 09.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΙΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ …… (ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ)

  2. ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 09.41, 09,55 ΚΑΙ 09.57 ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. Η ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΤΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΙΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ…..
    ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΑΛΛΟ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.