Ανακοινώσεις του Δ.Φ.Χ.

0

dimarxeio-nea-filadelfeiaΑπό τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας λάβαμε τις παρακάτω ανακοινώσεις:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αρκετές και σημαντικές εκδηλώσεις, εκτός του χώρου της  Παιγνιοθήκης, θα οδηγηθούμε μέσα στον επόμενο μήνα στο κλείσιμο και της φετινής χρονιάς.

-Την Τρίτη 31 Μαΐου  στις  17:30, θα παίξουμε και θα περπατήσουμε στην όμορφη Λίμνη του Άλσους μας,  απολαμβάνοντας  το περιβάλλον.

-Το Σάββατο 11 Ιουνίου το πρωί , θα πάμε ημερήσια εκδρομή, στην Αρβανίτσα, θα περάσουμε μια όμορφη μέρα απολαμβάνοντας το υπέροχο τοπίο, θα κάνουμε ένα όμορφο Πικ-νικ, θα έρθουμε πιο κοντά στη φύση, αλλά και θα αναπτύξουμε πιο ουσιαστικούς δεσμούς μεταξύ μας.

-Το Σάββατο 6 Ιουλίου το απόγευμα , στο θέατρο του  Π.Π.Ι.Ε.Δ., θα πραγματοποιηθεί το εορταστικό κλείσιμο της φετινής περιόδου λειτουργίας της Παιγνιοθήκης με ένα Θεατρικό δρώμενο, που θα παρουσιάσουν τα ίδια τα παιδιά της, σε σκηνοθεσία και καθοδήγηση του κ. Λαζαρίδη και με τίτλο, «Ο Καραγκιόζης πάει διακοπές».


ΠΠΙΕΔ

H «ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ» ήταν το θέμα της εκδήλωσης που έλαβε χώρα, Δευτέρα 23 Μαΐου, παρουσία πλήθους συμπολιτών μας, στο θεατράκι του Παγκοσμίου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε σχετική έκθεση φωτογραφίας και συνελέγησαν είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ, ο Πρωτοσύγκελος της I.Μητροπόλεως Αρχιμ. Επιφάνιος, ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και Πρόεδρος του Παγκοσμίου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς Άρης Βασιλόπουλος, η Αντιπρόεδρος του Π.Π.Ι.Ε.Δ. Δημοτική Σύμβουλος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Ευτυχία Παπαλουκά, ο προϊστάμενος του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Φιλαδέλφειας π. Παντελεήμων Παπασυννεφάκης καθώς και πολλά μέλη του Δημοτικού μας Συμβουλίου, εκπρόσωποι φορέων της πόλης μας και κληρικοί.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος, Πρέσβης, ο οποίος ανέπτυξε ομιλία με θέμα: «Ιστορική πτυχή της Γενοκτονίας των Αρμενίων», ο Σύρος στην καταγωγή Πανοσ. Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Σακούρ με θέμα ομιλίας: «η Συριακή Προσφυγιά» και ο Κωνσταντίνος Χολέβας, Πολιτικός Επιστήμων με θέμα ομιλίας: «Η Γενοκτονία και η «προσφυγοποίηση του Ελληνισμού της Ανατολής».


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ποιότητα ζωής  και τρίτη ηλικία: η έννοια της ευτυχίας και πώς να οδηγηθούμε σε αυτή

Ημερομηνίες

ΚΑΠΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ  25/5/16 10:30

ΚΑΠΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ  31/5/16  10:30

ΚΑΠΗ Α` ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ  6/6/16  10:30

Ομιλητής: ΚΟΥΚΛΟΥΜΠΕΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Κέντρο Ψυχοκοινωνικής  Στήριξης  του Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος

Η Τρίτη ηλικία αποτελεί μία περίοδο με πολλές αλλαγές, οι οποίες αρχικά μπορεί να τρομάζουν γιατί αποτελούν την αρχή μιας άγνωστης κατάστασης. Στόχος της ομιλίας είναι να δούμε πως γίνεται  μέσα από αυτές τις αλλαγές  να διατηρηθεί η ποιότητα ζωής  μας, να παραμείνουμε με θετική συμπεριφορά, να συζητήσουμε ποια είναι η έννοια της ευτυχίας και να ψάξουμε τρόπους να οδηγηθούμε σ’ αυτή.

Προηγούμενο άρθροΠαιδεία: Πανελλήνιες, παρελάσεις και προσευχή τέλος – Χωρίς εξετάσεις στα ΑΕΙ!
Επόμενο άρθροΣκακιστικές Παρασκευές στον ΣΟΝΦ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.