“Ερωτική” η αεροπειρατεία στην Κύπρο;;;

0

445+98+9Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο μοναδικός (;) αεροπειρατής που “απήγαγε” την πτήση Α320 των Αιγυπτιακών Αερογραμμών (Αλεξάνδρεια- Κάιρο) και απαίτησε να προσγειωθεί το αεροσκάφος στη Λάρνακα, έχει μια μοναδική απαίτηση από την Κυπριακή κυβέρνηση…

Να στείλει σε μια γυναίκα που μένει στην Κύπρο την ερωτική του επιστολή!!!!

Αν επιβεβαιωθεί η είδηση… θα πρόκειται για την “Ερωτικότερη” αεροπειρατεία στην ιστορία…

Οι πρώτες πληροφορίες για την πτήση MS181 μιλούν για έναν αεροπειρατή, ο οποίος έχει απελευθερώσει όλους τους επιβάτες εκτός του πληρώματος, οι οποίοι έχουν επιβιβαστεί από το αεροσκάφος και έχουν μεταφερθεί με λεωφορεία σε ασφαλές μέρος του αεροδρομίου..

Ο αεροπειρατής απείλησε να ανατινάξει τη ζώνη με εκρηκτικά που φορά ενώ η αστυνομία έλαβε εντολή να μείνει μακριά από το αεροσκάφος.

Προηγούμενο άρθροΑεροπειρατεία σε αεροσκάφος που προσγειώθηκε στη Λάρνακα!!!
Επόμενο άρθροΑνακοινώσεις του Δ.Φ.Χ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.