Στα χέρια της Αστυνομίας ο “Τσάκι Τσαν”!

0

astynomia-xeiropedes-Συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Βούλα καταζητούμενος νονός της νύχτας, πιο γνωστός στην πιάτσα ως Τσάκι Τσαν. Πρόκειται για τον αρχηγό των ομάδων του Περιστερίου, ο οποίος είχε καταδικαστεί ερήμην σε 38 χρόνια κάθειρξη και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ το Νοέμβριο του 2014, για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση κατά συναυτουργία, κατ’ εξακολούθηση, κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών, πώληση πυρομαχικών και κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Ο “Τσάκι Τσαν” συνελήφθη στη Βούλα, έπειτα από αστυνομική επιχείρησητου Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής.

Οι Αρχές τον έψαχναν πολύ καιρό, μέχρι που είχαν πληροφορίες για τη σύντροφό του, την οποία εντόπισαν και άρχισαν να παρακολουθούν. Έφτασαν στα ίχνη του, ύστερα από μετακόμιση που έκαναν στη Βούλα, κοντά στο σπίτι που έμενε.

ΠΗΓΗΘεοδόσης Πάνου - newsit.gr
Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: «Η Ιστορία συνεχίζεται» Νο5
Επόμενο άρθρο22χρόνος σκότωσε την μητέρα του και τραυμάτισε τον αδερφό του!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.