Πουλάει “αέρα κοπανιστό” στην Κίνα!

0

234324234 (1)Ο 27χρονος Leo De Watts σκέφτηκε έναν ανέξοδο τρόπο για να βγάλει χρήματα, όπως αναφέρει ο Ιndependent. Τι κάνει; Μαζεύει αέρα σε περιοχές της βρετανικής επαρχίας και τον στέλνει στην Κίνα και συγκεκριμένα στην Σανγκάη και το Πεκίνο όπου οι κάτοικοι υποφέρουν περισσότερο από την ατμοσφαιρική ρύπανση. Οι αγοραστές του… αέρα είναι πλούσιοι Κινέζοι που δίνουν 80 λίρες για ένα βαζάκι αγγλικού αέρα!

234324234 (2)Ο νεαρός μάλιστα δημιούργησε πρόσφατα την εταιρεία Aethaer και προσφέρει αέρα της χώρας του από διάφορα σημεία, από το Σόμερσετ, την Ουαλία και το Ντόρσετ, αφού όπως λέει ο ίδιος κάθε περιοχή διαθέτει αέρα διαφορετικής ποιότητας. Ο ίδιος συλλέγει τον αέρα σε σακούλες σε σημεία όπου φυσάει πολύ και στη συνέχεια… γεμίζει τα βάζα. Μάλιστα στις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας του site του aethaer.com έχει πουλήσει πάνω από 180 βάζα!

Προηγούμενο άρθροΓιατί έχουμε πονοκεφάλους όταν δεν κάνουμε Σεξ;;;
Επόμενο άρθροH Χ-Factor Ευαγγελία Αραβανή… (photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.