Μεγάλο διπλό για τη ΦΕΑ παρά τα μπλόκα των αγροτών!

0

6546584Ούτε τα μπλόκα των αγροτών στάθηκαν εμπόδιο στη ΦΕΑ, ώστε να πάρει ένα μεγάλο «διπλό» μέσα στη Σπάρτη επί του Σπαρτιατικού με σκορ 58-68 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Νότου.

Η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, αν και παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες για ακόμη μια φορά, κατάφερε να πάρει το πέμπτο της ροζ φύλλο αγώνα τη φετινή σεζόν και να φτάσει τους 21 βαθμούς παραμένοντας ζωντανή σε ό,τι αφορά την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.

Αντίθετα, το συγκρότημα της Σπάρτης με την ήττα αυτή παρέμεινε στον …πάτο της βαθμολογίας με δύο νίκες και 14 ήττες έχοντας 18 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά σε όλη διάρκεια του αγώνα (ημίχρονο 31-33) παίζοντας με συγκέντρωση και πείσμα κι εκεί που ουσιαστικά καθάρισαν το παιχνίδι ήταν στο 3ο δεκάλεπτο με το επί μέρους τους σκορ να είναι 12-23. Θετική ήταν η εμφάνιση του Κώστα Μπασέα, κυρίως στον αμυντικό τομέα, ενώ όσοι αγωνίστηκαν τα πήγαν πολύ καλά.

Τα προβλήματα για τον τεχνικό της ΦΕΑ Κυριάκο Κοσμίδη δεν έλειπαν για ακόμη μια αγωνιστική, αφού πέραν των τιμωρημένων Κώστα Ρωμοσιό και Χάρη Μυστιλόγλου, από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΟΚ, στην πρωτεύουσα του νομού Λακωνίας δεν ταξίδεψε και ο Γιώργος Σταμάτης λόγω μικροτραυματισμού.

Πλέον στο στρατόπεδο της ΦΕΑ κοιτάζουν τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μια συνέχεια, η οποία είναι αρκετά δύσκολη κι αυτό το αναγνωρίζουν άπαντες. Η αρχή γίνεται την επόμενη Κυριακή, στις 14 Φεβρουαρίου στην Κόρινθο απέναντι στον τοπικό ΚΑΟΚ.

Τέλος, η διοίκηση του Σπαρτιατικού μέσω του τοπικού Τύπου της Σπάρτης ευχαριστεί τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, η παρουσία του οποίου ήταν στα θετικά για την ομάδα τους.

Οι φωτογραφίες είναι από τον προσωπικό λογαριασμό στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του έφορου τμήματος μπάσκετ της ΦΕΑ Αντώνη Λιναρίτη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-22, 31-33 (ημίχρονο), 43-56, 58-68

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σπυρόπουλος, Ντάνος.

Σπαρτιακός (Τσώνης): Σταθάκος 10, Μανιατάκος 8, Βούλγαρης 6, Βουργιώτης 2, Κυρίτσης 2, Αγγελόπουλος 11 (3), Κάτσαρης 9(3), Θεοδωρόπουλος 3(1), Αναγνωστάκος 3, Τζατζάς 1, Αλεξόπουλος 3(1), Κόρο.
ΦΕΑ (Κοσμίδης): Τσίτος, Στεφανής 10, Βλασσόπουλος 6, Γόντικας 9, Νίκολλι 2, Μπούσι 15 (4), Μπασέας 13 (1), Διαμαντόπουλος 13 (2),  Δαρμογιάννης, Νιφόρας.

Προηγούμενο άρθροΈπεσε στις γραμμές του Ηλεκτρικού στον Περισσό…
Επόμενο άρθρο(Upd) Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση της “Δύναμης Πολιτών”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.