Iδρυση της ποδοσφαιρικής ομάδας “Πίστη” & ο πρώτος αγώνας…

0

pisthΗ ίδρυση της ποδοσφαιρικής ομάδας «Πίστη» είναι γεγονός. Η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε από φίλους της, στην προσπάθειά τους να στηρίξουν τους σκοπούς και το έργο της, τη δύσκολη αυτή περίοδο της κρίσης.

Η «Πίστη», ως γνωστό, είναι ομώνυμος Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων, παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις (καρκίνο). Τα παιδιά αυτά, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία».

Η ομάδα της «Πίστης» θα στηριχθεί κυρίως σε παλαιούς ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές  και θα ενισχύεται κατά διαστήματα από επαγγελματίες πρώην ποδοσφαιριστές. Θα είναι «ανοικτή» στον καθένα από τους παραπάνω, που επιθυμεί να συμμετάσχει, κάτω από τους κανόνες της κοινωνικής προσφοράς και του «ευ αγωνίζεσθαι».

Την Κυριακή 04/10 θα «εκδράμει» στα Βίλλια σε αγώνα «γνωριμίας», όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του τοπικού συνδέσμου παλαιμάχων.

Ήδη έχουν ενημερωθεί όλοι οι συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές και το ξεκίνημα αναμένεται να στεφθεί από επιτυχία.

Προηγούμενο άρθροΣτο ΣτΕ κατά της πώλησης του ΟΛΠ η Περιφέρεια Αττικής…
Επόμενο άρθρο«Φτιάχνω Μπάντα»… στο Χαλκηδόνιο Ωδείο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.