Κοινωνικό Ιατρείο Φ.Χ.: Ανοικτό Κάλεσμα σε Συζήτηση για το Ζήτημα των Προσφύγων

Ως Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Ιατρείο/Φαρμακείο

0

iatreio-koinoniko-nea-filadelfeia-reportazΑνοικτό Κάλεσμα σε Συζήτηση για το Ζήτημα των Προσφύγων

Ως Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Ιατρείο/Φαρμακείο Ν. Φιλ/φειας, Ν. Χαλκηδόνας, Ν. Ιωνίας και γύρω περιοχών, καλούμε την Τρίτη 6/10/2015 στις 6.30μμ σε ανοικτή συζήτηση στο ΠΠΙΕΔ (Λεωφόρος Δεκελείας 152 & Ατταλείας 2) σχετικά με το ζήτημα των προσφύγων.

Δείτε επίσης⇒ Συνέντευξη-Αφιέρωμα: Το Fx στο αυτοδιαχειριζόμενο Ιατρείο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας – Ιωνίας (video)

Το κάλεσμα απευθύνεται σε συλλογικότητες, σωματεία, συλλόγους και άτομα στις περιοχές μας και στόχος είναι να αλληλοενημερωθούμε για τις εξελίξεις, να συζητήσουμε προτάσεις και προβληματισμούς και να συντονίσουμε από κοινού δράσεις αλληλεγγύης στους πρόσφυγες στις περιοχές μας, τόσο σε σχέση με την κάλυψη βασικών αναγκών που προκύπτουν (κάλυψη αναγκών σε σίτιση/στέγαση/ιατροφαρμακευτική περίθαλψη), όσο και σε σχέση με τα πολιτικά ζητήματα που προκύπτουν (η αντιμετώπισή τους από το κράτος και την τοπική αυτοδιοίκηση στα πλαίσια της Ευρώπης Φρούριο) και που ο καθένας/μία θέλει να θέσει.

Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Ιατρείο/Φαρμακείο
Ν. Φιλ/φειας, Ν. Χαλκηδόνας, Ν. Ιωνίας και γύρω περιοχών
(Ελ. Βενιζέλου 131 & Χίου, Ν. Φιλαδέλφεια (πλ. Προσκόπων Αϊδινίου)
Τηλέφωνο 2155053268, e-mail: koinonikoiatreionfnx@espiv.net

Προηγούμενο άρθροΜια Ηπειρώτισσα τρελαίνει το Μαϊάμι! (photos)
Επόμενο άρθροΕκπρόσωποι ΑΕΚ από τη Νέα Φιλαδέλφεια: “Τον Μάρτιο ξεκινούν τα έργα”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.