Εκπρόσωποι ΑΕΚ από τη Νέα Φιλαδέλφεια: “Τον Μάρτιο ξεκινούν τα έργα”

0
Φωτογραφία aek365.com
aek-kafeteria
Φωτογραφία aek365.com

Στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκαν το Σάββατο ο γενικός διευθυντής της “Δικέφαλος 1924”, Νίκος Στράτος, και ο project manager του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος και συναντήθηκαν με κατοίκους και φορείς της περιοχής και τους ενημέρωσαν για ό,τι έχει να κάνει με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Ο Νίκος Στράτος ενημέρωσε για την έκθεση της Γενικής Διεύθυνσης Πολεοδομίας (πρόκειται για υπηρεσία του Υπουργείου) επί της περιβαλλοντικής μελέτης, και ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του με τη φράση: “Η έκθεση αυτή συμφωνεί με την προτεινόμενη μελέτη του έργου”.

Παράλληλα, ενημέρωσε πως στη “Δικέφαλος 1924” έχουν κοινοποιηθεί θετικές εισηγήσεις σχεδόν όλων των κρατικών φορέων που εμπλέκονται στην περιβαλλοντική μελέτη.

Μάλιστα, ο κ. Στράτος ξεκαθάρισε ότι δεν θα αφήσει η ΑΕΚ τον Δήμαρχο, Άρη Βασιλόπουλο, να “αλωνίζει”: “Αφήσαμε τον Δήμαρχο να αλωνίζει, αλλά ως εδώ! Οι μάσκες έπεσαν, από εδώ και πέρα θα μας βρει απέναντι. Ξεκινάμε από σήμερα. Το γήπεδο αργά η γρήγορα θα γίνει και θα είναι το κόσμημα Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Να διεκδικήσει να πιάσουν δουλειά άνεργοι από την περιοχή. Θέλει να κάνει όνομα για να πολιτευτεί; Έχει πρόβλημα γιατί είναι οπαδός άλλης ομάδας; Ζηλεύει τους επιχειρηματικές γιατί δίνουν δουλειά σε συνανθρώπους μας;”.

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος από την πλευρά του μίλησε για συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ για τρία θέματα του νόμου πριν ψηφιστεί, αλλά και για δεύτερη συμφωνία με 20 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, παρουσία του κ. Βασιλόπουλου. Επίσης, είπε ότι έχει τα πάντα στο αρχείο του, όλα τα mail, που έχουν σταλεί μεταξύ των δύο πλευρών.

“Από Νοέμβριο 2014 ο φάκελος μας ήταν έτοιμος και έμενε μόνο η περιβαλλοντική μελέτη. Με τις Εκλογές πάγωσε η διαδικασία και είπαμε στον τότε προϊστάμενο κ. Τολερη ότι καταλαβαίνουμε ότι περιμένεις τον επόμενο Υπουργό. Ο κ. Λαφαζανης πήρε την αρμοδιότητα να υπογράφει εκείνος, ενώ μέχρι τότε το έκανε ο Γ.Γ του Υπουργείου. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να μην αναρτηθεί η μελέτη από τον Ιανουάριο. Μέχρι τον Ιούλιο και την παραίτηση Λαφαζάνη δεν έβγαινε. Όταν παραιτήθηκε αναρτήθηκε η μελέτη στις 22 Ιουλίου”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Προηγούμενο άρθροΚοινωνικό Ιατρείο Φ.Χ.: Ανοικτό Κάλεσμα σε Συζήτηση για το Ζήτημα των Προσφύγων
Επόμενο άρθροΜουσική & δράση στο Χαλκηδόνιο Ωδείο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.