Άρης Βασιλόπουλος: «Αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί αν μου συμβεί κάτι»!

1

wpid-vasilopoylos-1h-mera-dhmarxeio-690x394.jpgΣτοχοποίηση” καταγγέλει ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος Αρης Βασιλόπουλος μετά τη δημοσιοποίηση από πλευράς της Δημοτικής Αρχής, της γνωμάτευσης του Επιμελητηρίου Βιωσιμότητας & Περιβάλλοντος επί της ΜΠΕ, για τη κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Γνωμάτευση που κάνει λόγο για “παραλείψεις, μη νομιμότητα, επικινδυνότητα για τους πολίτες κ.τ.λ.”

Συγκεκριμένα, για «ηθικούς αυτουργούς», στην περίπτωση που, «οτιδήποτε συμβεί, είτε σε μένα, είτε σε μέλος της παράταξής μας…», κάνει λόγο ο Δήμαρχος, σχολιάζοντας σημερινό πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδας, με ανάρτησή του στο facebook.

vasΟ Δήμαρχος συνεχίζει, κάνοντας λόγο για «επικίνδυνη, καθημερινή στοχοποίηση», ενώ σχολιάζοντας, τόσο τον τίτλο του πρωτοσέλιδου (Στην επίθεση η ΑΕΚ), όσο και τη φωτογραφία που τον συνοδεύει (παλαιότερο με εντάσεις και επιθέσεις Δ.Σ.), αναφέρει: «…εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς τι εννοούν επίθεση…».

Προηγούμενο άρθρο«Φτιάχνω Μπάντα»… στο Χαλκηδόνιο Ωδείο!
Επόμενο άρθρο6χρονο αγοράκι έκλεψε πορτοφόλι ηλικιωμένης στην Πάτρα!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.