Οριακά μπροστά η ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση

1

654Οριακή ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό δείχνει δημοσκόπηση της GPO που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη και σύμφωνα με την οποία η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ .

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για τον τηλεοπτικό σταθμό Mega -σε δείγμα 1.000 ατόμων kai σε διάστημα από την Δευτέρα έως και το μεσημέρι της Τετάρτης- η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ κατά 0,3%.

Πιο αναλυτικά, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 25,3%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 25%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,5%, το ΠΑΣΟΚ με 5,3%, το ΚΚΕ με 5,1%, το Ποτάμι με 4,6% και η Λαϊκή Ενότητα με 4%. Αγώνα για να μπουν στη Βουλή φαίνεται να δίνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, που συγκεντρώνουν 3%, ενώ την είσοδό της στη Βουλή φαίνεται να εξασφαλίζει η Ένωση Κεντρώων, αφού λαμβάνει ποσοστό 3,2%.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΠλοίο Haddad1: Χιλιάδες παράνομα όπλα ασυνήθιστου τύπου…
Επόμενο άρθρο“Εσβησε”στο γήπεδο 18χρόνος τερμάτοφυλακας της Βέροιας…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.