Σταμάτησε για να της κόψει λουλούδι και την πάτησε διερχόμενο ΙΧ!

0

23Τραγικό τέλος είχε μια 21χρονη φοιτήτρια από την Ηλεία, η οποία «έφυγε» σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του Μιντιλογλίου Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα, επέβαινε σε δίκυκλο μηχανάκι, και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τις αισθήσεις της, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να βρεθεί στο οδόστρωμα.

Στη συνέχεια διερχόμενο αυτοκίνητο, δεν κατάφερε να σταματήσει και χτύπησε την κοπέλα με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Το τραγικό είναι ότι το δυστύχημα συνέβη όταν το αγόρι που οδηγούσε το δίκυκλο, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για να κόψει στην άτυχη κοπέλα ένα λουλούδι.

Τότε όπως υποστηρίζει φίλος του, η κοπέλα έπεσε από το δίκυκλο και συνέβη το μοιραίο…

ΠΗΓΗtempo24.gr - thebest.gr
Προηγούμενο άρθρο“Ανάποδο” και μονό το… ψηφοδέλτιο για το Δημοψήφισμα!
Επόμενο άρθροΚαι άβαφη η 50αρα Μόνικα… “κολάζει”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.