Προσπαθούσαν να πουλήσουν για 1εκ.€ ένα Κούρο ανεκτίμητης αξίας στην Κρήτη

0

kourosΜε ανοιχτό το στόμα έμειναν οι αρχαιολόγοι όταν αντίκρισαν τον ανεκτίμητης αξίας Κούρο, μεσομινωικής περιόδου, που αρχαιοκάπηλοι στο Λασίθι είχαν στην κατοχή τους και σκόπευαν να πουλήσουν. Είχαν ορίσει μάλιστα και τιμή στο 1εκ€.

Ωστόσο, για καλή τύχη… του Κούρου, οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, τέσσερις στον αριθμό, παγιδεύτηκαν και συνελήφθησαν για παραβάσεις που εμπίπτουν στην νομοθεσία περί προστασίας αρχαιοτήτων.

Λεπτομέρειες για την υπόθεση θα δώσει το μεσημέρι ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, υποστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης και ο αστυνομικός διευθυντής Λασιθίου, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Περράκης.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΣάλος με αναφορές για όργια στο μοναστήρι της Χάλκης Ρόδου – Ζητούν 800.000€ από τη γυναίκα που αναφέρει ονόματα και στοιχεία
Επόμενο άρθροΦωτιά σε κτήριο στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.